Οι υποψήφιοι Juniors Ambassadors του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Κοζάνης  παρακολούθησαν χθες Τετάρτη 29/11/2023  το ψηφιακό σεμινάριο με τίτλο «Ας μιλήσουμε για Βελτίωση της Βιωσιμότητας και της Ευημερίας στο Αστικό Περιβάλλον»

30 Νοεμβρίου 2023
13:54
Κανένα σχόλιο

Οι υποψήφιοι Juniors Ambassadors του 2ου Επαγγελματικού Λυκείου Κοζάνης  παρακολούθησαν χθες Τετάρτη 29/11/2023  το ψηφιακό σεμινάριο με τίτλο «Ας μιλήσουμε για Βελτίωση της Βιωσιμότητας και της Ευημερίας στο Αστικό Περιβάλλον» που διοργάνωσε ο οργανισμός JRC (Joint Research Centre) της Ε.Ε. και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, με θέμα την βιωσιμότητα στο αστικό περιβάλλον και τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν για τις εκπομπές των οχημάτων και την βελτίωση της ποιότητας του αέρα ,και της ασφάλειας των κτηρίων στην Ευρώπη.

Οι υποψήφιοι μαθητές – πρέσβεις παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον και συμμετείχαν ενεργά σε δημοσκοπήσεις μέσω της πλατφόρμας  Slido.

To Joint Research Center of European Commision είναι τμήμα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και προσφέρει με βάση την επιστήμη υποστήριξη σχεδόν σε όλους τους τομείς πολιτικής της ΕΕ.

Στόχος του είναι η επιστήμη και η γνώση να ενσωματωθούν στη νομοθεσία της ΕΕ ώστε να  το παραγόμενο έργο της έρευνας του να έχει θετικό αποτέλεσμα στα σύνορα της Ευρώπης και πέρα από αυτή.

 

 

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.