kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Κιοσές ή Μεταξάς για την κρίσιμη Αντιπεριφέρεια Οικονομικών

1 Δεκεμβρίου 2023
10:18

 

Ο Γ. Αμανατίδης για την κρίσιμη Αντιπεριφέρεια Οικονομικών φαίνεται πως, ως προς την επιλογή, βρίσκεται μεταξύ δύο προσώπων. Πρόκειται για τον πολύ έμπειρο σε διαδικασίες σχετιζόμενες με την Οικονομική Επιτροπή Ι. Κιοσέ αλλά και τον Λ. Μεταξά ο οποίος γνωρίζει, επιστημονικά, πολύ καλά το αντικείμενο των οικονομικών καθώς είναι απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στην Εφαρμοσμένη Λογιστική κι Ελεγκτική του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. H απόφαση για τον Γ. Αμανατίδη φαίνεται πως θα είναι δύσκολη καθώς και τα δύο προαναφερόμενα πρόσωπα φέρεται να ενδιαφέρονται για το συγκεκριμένο πόστο και η όποια επιλογή, είναι βέβαιο πως θα προκύψει μετά από διεξοδική συζήτηση ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις και παράπονα που ενδεχομένως να διαταράξουν το καλό κλίμα στο συνδυασμό.

Η Χύτρα

 

 

12 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.