kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αυτοί θα είναι οι βασικοί διεκδικητές της Προεδρίας του ΕΒΕ Κοζάνης στην ερχόμενη εκλογική μάχη του Επιμελητηρίου

1 Δεκεμβρίου 2023
10:46

Ο νυν Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Γ. Μητλιάγκας, στην ερχόμενη εκλογική μάχη θα έχει, όπως πληροφορούμαστε, βασικό αντίπαλο τον Γ. Παντελίδη σε μια αναμέτρηση που θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Γ. Μητλιάγκας έχει μπει, ήδη, σε ρυθμούς συναντήσεων κι επαφών για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου ενώ ο Γ. Παντελίδης ακολουθεί μια εντελώς διαφορετική τακτική

Η Χύτρα

4 σχόλια

  • Ο Γιαννης αφου για πολλοστη φορα δεν βρηκε πολιτικη διεξοδο (βλ. Ζεμπιλιαδου, Αμανατιδη) μεχρι και πρόεδρος σε πολιτιστικο συλλογο θα εκανε για να μεινει στο προσκηνιο…και οχι μονο!

  • ας συνεννοηθούν οι δυο τους με τον κυριο αμανατιδη και ας καταλήξουν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο μαζι στην περιφέρεια μαζι και στο εβε μην μας κουράζετε αλλο.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι