Πραγματοποιήθηκε, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, η ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

1 Δεκεμβρίου 2023
20:16
Κανένα σχόλιο

 Η ορκωμοσία των αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο των Κοίλων Κοζάνης. Είναι χαρακτηριστικό ότι για το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, που είναι το μεγαλύτερο τμήμα του Πανεπιστήμιου, ορκίστηκαν 148 απόφοιτοι, 25 ως εισαχθέντες στο νέο Πανεπιστημιακό τμήμα, 80 ως συνέχεια των σπουδών ΤΕΙ στο νέο Πανεπιστημιακό τμήμα και 43 ως απόφοιτοι του ΤΕΙ.

Οι τρεις διαδοχικές ορκωμοσίες έγιναν σε ένα φορτισμένο από χαρά και συγκίνηση κλίμα, ιδιαίτερα βέβαια για τους γονείς των αποφοίτων. Οπως τονίστηκε στις ομιλίες, οι απόφοιτοι βγαίνουν με ισχυρά εφόδια από ένα αναγνωρισμένο τμήμα και είναι στις δυνατότητές τους, με εργατικότητα, φιλοδοξία, επιμονή, φαντασία, συνέπεια, να πετύχουν τους στόχους τους, είτε συνεχίζοντας σε μεταπτυχιακό επίπεδο, είτε ξεκινώντας την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής
Συμεών Ι. Καραφόλας
Καθηγητής

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.