kozan.gr: Κοζάνη: Η μουσικοθεατρική παράσταση ΜΙΞ ΜΑΞ ΜΕΞ παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου 2/12 στην Αίθουσα Τέχνης (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Δεκεμβρίου 2023
00:03

Η μουσικοθεατρική παράσταση ΜΙΞ ΜΑΞ ΜΕΞ παρουσιάστηκε το βράδυ του Σαββάτου 2/12 στην Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης. Η παράσταση βασίζεται στο παραμύθι «Η ιστορία του Μιξ, του Μαξ και του Μεξ» του Λουίς Σεπούλβεδα και είναι αποτέλεσμα μιας πρωτοβουλίας του Κέντρου Αποθεραπείας – Αποκατάστασης, Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ «Κιβωτός», με τη σύμπραξη του Σωματείου Ατόμων με Δυνητικές Ικανότητες, Γονέων και Φίλων ‘’Εν Δυνάμει’’, του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Δυτικής Μακεδονίας «Ηλιαχτίδα», του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας (ΟΑΠΝ) του Δήμου Κοζάνης, του Δημοτικού Ωδείου Κοζάνης, του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης, του Τμήματος Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης. Η παράσταση χρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Μακεδονία» 2014-2020 και αποτελεί δράση της εκστρατείας «Βγες από το κάδρο». Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση του κοινού για τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρίες, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών και στην προώθηση της κατανόησης σε θέματα αναπηρίας, με τη χρηματοδότηση παρεμβάσεων μέσω των Επιχειρησιακών Προγραμμάτων Δυτικής Μακεδονίας του ΕΣΠΑ 2014-2020 και 2021-2027.

 

 

 

Ένα σχόλιο

  • Συγχαρητήρια και πολλά μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν για την πραγματοποίηση αυτού του εξαιρετικού μιούζικαλ αλλά το μεγαλύτερο μπράβο στα παιδιά τα οποία μας δίδαξαν ότι με θέληση υπομονή αγάπη όλα στη ζωή πραγματώνονται!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.