kozan.gr: Η παλαιομοδίτικη αισθητική στο “στολισμό” του Δημαρχείου Κοζάνης κι η ελλιπής φωταγώγηση του “Καμπαναριού”, που περιορίζεται μόνο στο ρολόι, χαλούν τη γενικότερη εικόνα του εορταστικού διακόσμου

3 Δεκεμβρίου 2023
10:12

Η παλαιομοδίτικη αισθητική στο “στολισμό” του Δημαρχείου Κοζάνης με neon LED φιλοσοφίας της δεκαετίας του 90′  κι η ελλιπής φωταγώγηση του “Καμπαναριού”, που περιορίζεται μόνο στο ρολόι, χαλούν τη γενικότερη εικόνα του εορταστικού διακόσμου.

 

 

 

 

8 σχόλια

  • Τζάμπα λεφτα……. Καλύτερα στα συσιτια, Να φάνε τις μέρες των Χριστουγέννων ενα καλό γεύμα οι αποροι της πόλης. Καλά εκανε η δημοτική αρχή και έβαλε τα “Παλιά” Δεν είμαστε Χολιγουντ και ούτε περισσεύουν λεφτα για Life Style Καταστάσεις…… Καλές γιορτές σε όλους…..

  • Ούτε εγώ δεν το πιστεύω οτι θα πω κάτι καλό για τον Μαλουτα, αλλά πραγματικά, δεν πειράζει. Τα Χριστούγεννα είναι στην καρδιά μας και μακαρι τα χρήματα να πάνε σε ανθρώπους που τα έχουν αναγκη παρά σε στολισμούς.
    Ο εμπορικός σύλλογος, από την άλλη, θα μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο. Όλη η Κοζάνη περιμένει την 6η Δεκεμβρίου για να ψωνίσει στην Θεσσαλονίκη. Κάν’ τε κατι με τις απίστευτα υψηλες τιμές. Τα ιδια προϊόντα τα βρίσκουμε σε άλλη πόλη ή στο ίντερνετ στην μισή τιμή.

  • Είμαστε για δέντρα και φώτα τώρα; Εδώ χάσανε τις εκλογές! Με δέντρα θα ασχολούνται! Μυαλό δεν βάλανε όσο μαύρο κι αν έφαγαν! Στις επόμενες εκλογές πρέπει να εξαφανιστούν τελείως!

  • εδώ βγάλαμε τραπέζια στο φρύδι να έρθουν τουρίστες να κάθονται αλλά το δημαρχείο σα γραφείο κοινόητας! έξω παρτάκηδες

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.