kozan.gr: Κοζάνη: Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα – Νίκη διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 3/12 στο Κοβεντάρειο, παρουσία του Προέδρου του Δημήτρη Νατσιού, εκδήλωση – ενημέρωση με θέμα “Ψηφιακός ολοκληρωτισμός – Ηλεκτρονικές ταυτότητες – Αχρήματη κοινωνία” (Βίντεο & Φωτογραφίες)

3 Δεκεμβρίου 2023
18:12

Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα – Νίκη διοργάνωσε το απόγευμα της Κυριακής 3/12 στο Κοβεντάρειο, παρουσία του Προέδρου του Δημήτρη Νατσιού, εκδήλωση – ενημέρωση με θέμα “Ψηφιακός ολοκληρωτισμός – Ηλεκτρονικές ταυτότητες – Αχρήματη κοινωνία”.

17 σχόλια

  • Ευγε στο κινημα της Νικης που επιμενει να ενημερωνει για τα θεματα του ψηφιακου ολοκληρωτισμου.

    Ειναι ενα υπουλο υφερπων θεμα που θα εμφανισθει με ενταση στα επομενα χρονια και θα ταλαιπωρησει τους πολιτες.

    Περα απο τα θεματα συνειδησης που θα αναδειχθουν, θα πρεπει να αναρωτηθει ο καθενας εαν επιλεγει ελευθερια ή ασφαλεια!

    Ποιος τα παρεχει και ποιος υπερασπιζεται τον αξιακο τροπο ζωης!

    Η ευθυνη πεφτει στις δικες μας γενιες….καλο αγωνα σ’αυτους που θα επιλεξουν το θαρρος και την ελευθερια και καλη φωτιση σ’αυτους που θα επιλεξουν υποτελεια φοβο και “ασφαλεια”!

    • Για κοίτα όμως…
      Τα “απολιθώματα” να διαβλεπουν κινδύνους που οι ντεμέκ προοδευτικοί ούτε καν συλλαμβάνετε…

    • ΘΛΙΒΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΡΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ.

      ΕΔΩ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΤΟΥ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΩΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ.

      ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ, ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΚΛΑΒΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΩΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΕΛΙΤ.
      ΦΤΑΝΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ; Ή ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ;

      ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΑΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΘΟΝΕΣ, ΠΑΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

      ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ…ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ!

      ΤΙΜΙΤΙΚΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΚΡΟΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ!

  • Επειδή παραβρέθηκαν στην ομιλία και οι τρεις τοποθετήσεις ήτανε παναξίες,ενημερωτικές για τα επερχόμενα γεγονότα. Το ζήτημα αφορά όλους μας, προπάντων για την Ελευθερία που πού καταστρατηγείται και καταπατείται μέσα από μία φαινομενική Δημοκρατία παγκόσμια!!

    • Οι ηλεκτρονικές ταυτότητες εγκυμονούν τον κίνδυνο μιας καταιγίδας κατά της ελευθερίας και της αξιοπρέπειας του ανθρώπου.
      ΟΧΙ υποβάθμιση και προσβολή της προσωπικότητας μας!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.