kozan.gr: Aρνητική γνωμοδότηση, με ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας, για την ΜΠΕ του έργου «Φωτοβολταϊκός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 50MWp στη θέση “Προζύμι” των Τ.Κ. Κομνηνών και Μεσοβούνου” – Η τοποθέτηση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά που χρησιμοποίησε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για να αναδείξει την αντίφαση και τη στρεβλή αντιμετώπιση της Πολιτείας σε ό,τι αφορά το αναπτυξιακό μοντέλο της περιοχής (Βίντεο)

4 Δεκεμβρίου 2023
19:27

 

Αρνητικά γνωμοδότησε το Δημοτικό Συμβούλιο Εορδαίας, στη συνεδρίασή του, το βράδυ της Δευτέρας 4/12, σχετικά με την Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για το έργο «Φωτοβολταϊκός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΦΣΠΗΕ) συνολικής εγκατεστημένης ισχύος 50MWp στη θέση “Προζύμι” των Τ.Κ. Κομνηνών και Μεσοβούνου”. Παρακολουθήστε την τοποθέτηση του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά που χρησιμοποίησε ένα συγκεκριμένο παράδειγμα για να αναδείξει την αντίφαση και τη στρεβλή αντιμετώπιση της Πολιτείας σε ό,τι αφορά το αναπτυξιακό μοντέλο της περιοχής.

 

9 σχόλια

  • Ο μόνος αυτοδιοικητικός στον ν Κοζάνης που δουλεύει για το συμφέρον του Δήμου του
    Μπράβο Παναγιώτη !!!
    Από ένα Κοζανίτη

    • ΑΛΛΟ ΠΡΑΣΙΝΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

      ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ (ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΠΡΟΣ ΚΙΝΑ,ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ).

      ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ;

      ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟ “ΒΡΩΜΙΚΟ” ΚΑΡΒΟΥΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΙΣ ΕΣΧΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
      ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ;

      ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ Η ΔΥΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;

      ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΣΕ ΤΑΪΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!

      ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΟΡΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΠΑ-ΚΟΛΑ ΓΙΑ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΚΟΛΑΟΥΖΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.

  • Ας έρθουν στον δήμο Κοζάνης να κάνουν αίτηση για φωτοβολταϊκά. Όχι μόνο θα την εγκρίνουν ,ίσως να ξηλωσουν και τον Άγιο Νικόλαο μαζί με το καμπαναριό για να τους δώσουν το οικόπεδο.

  • Για τις ανεμογεμμητριες στο βερμιο εχουμε κανα νεο;;; Ρωταω γιατι μια μεγαλη επιχειρηση με μπετο απο κοζανη ανοιγει παραρτημα στην πτολεμαϊδα. Τυχαιο;;; Λεω γω τωρα

  • Αν γνωμοδοτούσε ο Δήμαρχος για την κατασκευή κάποιου Μουσείου Λιγνίτη θα ηταν υπέρ της Πτολεμαΐδας.
    Όμως δεν υπάρχουν τέτοιες σκέψεις με όραμα ανάπτυξης στην Πτολεμαΐδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.