Συνεχίζονται την Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης οι παραστάσεις “Καλλιπάτειρα”

4 Δεκεμβρίου 2023
13:46

«Γιατί να ζεις αν τα μεγάλα δεν κυνηγάς και από την άλλη, γιατί έζησες αν όλα τα μικρά έχεις χάσει»;

Η παράστασή μας που ενθουσίασε το κοινό της Κοζάνης στην πρεμιέρα της, συνεχίζει και την επόμενη Παρασκευή 8 και Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Τέχνης ώρα 21:00

Το ΔηΠεΘε Κοζάνης στο πλαίσιο της κοινωνικής του πολιτικής, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου θα έχει ελεύθερη είσοδο για μαθητές γυμνασίου λυκείου, φοιτητές και ανέργους. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της σχετικής κάρτας στο ταμείο του θεάτρου.


ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: Νικόλαος Σ. Κέφαλος / ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λευτέρης Πλασκοβίτης / ΣΚΗΝΙΚΑ – ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ – ΦΩΤΙΣΜΟΙ: Αντώνης Χαλκιάς / ΜΟΥΣΙΚΗ: Γιάννης Παπαδημτρίου / ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΟΣ – Βοηθός ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Κωνσταντίνα Λάλλου / ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ: Έμη Τσιούρα / Βοηθός ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ- ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΥ- ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ: Ελεωνόρα Καραβανή / Β΄Βοηθός ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ: Θεοδοσία Δέμου / Β΄ Βοηθός ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΥ: Ελένη Κοματέα.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Καποδίστρια Ναταλία, Σεργουνιώτη Πηνελόπη, Καρακίτσου Μαρία, Γλυκός Χρήστος, Μπατσακούτσας Βασίλης, Ροδάμης Χρήστος, Βατικιώτη Μαρία, Δέμου Θεοδοσία, Ζιάνα Ελένη, Κεφαλογιάννη Νίνα, Μούστας Αλέξανδρος, Νταλιάνη Αναστασία.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

  • ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης (Δευτέρα – Παρασκευή 9:00 – 15:00)
  • Βιβλιοπωλείο «Αθανασιάδης» (ωράριο καταστημάτων)
  • Ηλεκτρονικά

https://www.ticketservices.gr/event/kallipateira-dipethe-kozanis/ [1]

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση 10€ γενική είσοδος
Ημέρα  παράστασης 15€ κανονικό / 10€ μειωμένο

(άνεργοι, πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ)

Διάρκεια παράστασης: 90’ χωρίς διάλειμμα

Πληροφορίες:

Κοζάνη, Αίθουσα Τέχνης| τηλέφωνο 24610 24062 (09:00-15:00)

Ισχύουν εισιτήρια ΟΠΕΚΑ (ΟΓΑ)

 

2 σχόλια

  • Συγγνώμη, αλλα η συγκεκριμένη παρασταση δεν έγινε για να παιχτεί σε γυμνάσια και λύκεια ως εφηβικη σκηνή; δεν πηγαίνουν δηλαδή ουτε τα σχολεία να την δουν και τώρα, για να μην είναι άδεια η αίθουσα, κάνετε “κοινωνική πολιτική”; σκεφτήκατε οτι πολύ απλά τα παιδιά δεν ενδιαφέρονται να δουν αρχαία τραγωδία;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι