kozan.gr: “Προθέρμανση”, σήμερα Δευτέρα 4/12, για τους Μωμόγερους του Τετραλόφου, λόγω των γυρισμάτων για την εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κυριακή στο χωριό ξανά», που θα προβληθεί τα Χριστούγενννα – Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα (Βίντεο)

4 Δεκεμβρίου 2023
14:54

 

“Προθέρμανση”, σήμερα Δευτέρα 4/12, για τους Μωμόγερους του Τετραλόφου, λόγω των γυρισμάτων για την εκπομπή της ΕΡΤ3 «Κυριακή στο χωριό ξανά», που θα προβληθεί τα Χριστούγενννα. Στιγμιότυπα από τα γυρίσματα.

 

14 σχόλια

          • Τα “κοζανιτικα ” τα βρήκατε δεν σας βρήκαν. Αυτή είναι η διαφορά. Ο κάθε τόπος έχει τα δικά του.

        • Αν δεν είχε κάτι ιδιαίτερο τότε γιατί μπήκε στην Άυλη πολιτιστική κληρονομιά της unesco??? Δεν έχει κουράσει, απλά το ζηλεύτε.

          • Τα Κοζανιτικα μας βρήκανε μαζί με το τοπικό πόρο που παίρνει η Κοζανη….Δώστε μας λοιπόν τον τοπικό πόρο και πάρτε τα εθιμα σας παραπερα….Και χωρίς εσάς μπορούμε και μπορούμε καλύτερα…

  • Τα κόμπλεξ των σουρδών που μόνο τα μπρε μπρε μπρε ξέρουν απέναντι σε ένα δρώμενο το οποίο έχει πάρει τεράστια διάκριση λέει πολλά…..κάντε νιάου κ καληνύχτα σας άσχετοι κομπλεξικοι παλιοσουρδοι

  • Οι σουρδοι που μόνο τα μπρε μπρε μπρε ξέρουν…. απέναντι σε ένα δρώμενο το οποίο έχει πάρει τεράστια διάκριση λέει πολλά…..κάντε νιάου κ καληνύχτα σας άσχετοι κομπλεξικοι παλιοσουρδοι

  • Προς όλους τους κακεντρεχείς! Η εκπομπή δε λέγεται “μωμογεροι στο χωριό” αλλά Χριστούγεννα στο χωριό. Και δυστυχώς για κάποιους κομπλεξικους, το χωριό μας τα Χριστούγεννα έχει και αυτό το έθιμο. Στην εκπομπή θα προβληθεί ο Χριστουγεννιάτικος Τετραλοφος, η ζωή στο χωριό, τα εδέσματα, οι χοροί, οι εργασίες, τα μαγαζιά, το θρυλικό παρχάρ, η επιβλητική εικόνα η αμφίπλευρη της Παναγίας των Βλαχερνών, και μέσα σε όλα αυτά, ΚΑΙ το μοναδικό ελληνικό δρώμενο που κατάφερε να μπει στους εθνικούς και παγκόσμιους καταλόγους της αυλής πολιτιστικής κληρονομιάς, οι Κοτσαμαν του Τετραλόφου. Αντί να γκρινιάζετε και να μιζεριαζετε, καθηστε την μέρα των Χριστουγέννων και απολαύστε την εκπομπή: Χριστούγεννα στον Τετραλοφο Κοζάνης….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι