Ενημερωτική/Επιμορφωτική Ημερίδα, με τίτλο «Ενεργειακές Κοινότητες και Τοπική Κοινωνία» σήμερα Τρίτη στις 17:30 στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Βελβεντού-Σιάτιστας, στο Βελβεντό

5 Δεκεμβρίου 2023
13:30
Κανένα σχόλιο

Το Κέντρο Εκπαίδευσης για το Περιβάλλον και την Αειφορία (Κ.Ε.ΠΕ.Α.) Βελβεντού-Σιάτιστας, διοργανώνει Ενημερωτική/Επιμορφωτική Ημερίδα, με τίτλο «Ενεργειακές Κοινότητες και Τοπική Κοινωνία». Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην αξιοποίηση των ΑΠE προς όφελος των πολιτών με τη συμμετοχή των πολιτών και παράλληλα στο μέλλον της θέρμανσης στη Δυτική Μακεδονία. Η Ημερίδα περιβαλλοντικού περιεχομένου, θα πραγματοποιηθεί στις 5/12/2023, ημέρα Τρίτη, στις εγκαταστάσεις του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Βελβεντού-Σιάτιστας, στο Βελβεντό. Η Ημερίδα θα ξεκινήσει στις 17:30.
Η συμμετοχή είναι ελεύθερη.
Παρακαλούμε για την δημοσίευση και την προβολή της και ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.

Με εκτίμηση,

Ο Προϊστάμενος της Π.Ο. του Κ.Ε.ΠΕ.Α. Βελβεντού-Σιάτιστας
Τσιουκαρδάνης Νικόλαος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.