kozan.gr: Τι ανέφεραν για τη σύσταση Διαδημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Δυτικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή των τριών Δήμων (Κοζάνης, Εορδαίας και Αμυνταίου) τόσο ο απερχόμενος όσο κι ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης – Συμφωνούν ή διαφωνούν και τι ανέφεραν για ενδεχόμενες αυξήσεις στην τιμή της τηλεθέρμανσης; (Βίντεο

5 Δεκεμβρίου 2023
15:02

Τι ανέφεραν για τη σύσταση Διαδημοτικής Επιχείρησης Τηλεθέρμανσης Δυτικής Μακεδονίας με τη συμμετοχή των τριών Δήμων (Κοζάνης, Εορδαίας και Αμυνταίου) τόσο ο απερχόμενος όσο κι ο νέος Δήμαρχος Κοζάνης. Συμφωνούν ή διαφωνούν και τι ανέφεραν για ενδεχόμενες αυξήσεις στην τιμή της τηλεθέρμανσης;

 

8 σχόλια

  • Η καινούργια δημοτική αρχή θα έχει κέντρο τον άνθρωπο για αυτό θα έχουμε αύξηση στην τηλεθερμανση. Τα λόγια είναι τζάμπα τώρα θα δούμε τα έργα. Καλό κουράγιο Κοζανιτες.

  • Γιάννη κοκκαλιαρη ο Ελλήσποντος σε τιμήσαμε με την ψήφο μας,γειτνιαζων οικισμοί δεν είναι μόνο τα κοίλα Δρέπανο και Μαυροδένδρι,είναι μΑι ο Ελλήσποντος στο δήμο Κοζάνης και η γραμμή δίπλα στον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου,μια ανάσα από άγιο Δημήτριο και ρυάκιο,θύμισε το αυτό στην δευακ γιατί η τηλσθερμανση πρωτα έπρεπε να συνδεθεί σε αυτά τα χωριά,δίκαιη μετάβαση είπαμε τι…όχι?

  • Δεν έκαναν τίποτα οι προηγούμενοι, οι τωρινοί, αλλά ούτε και θα κάνουν κάτι και οι επόμενοι. Μόνο λόγια και την μπάλα στην εξέδρα.

  • Κάποιος είχε πει πριν τις εκλογές ότι αν βγει δήμαρχος ο κοκαλιαρης του χρόνου δε θα χουμε ούτε τηλεθερμανση ουτε ρεύμα !!!λέτε να βγει αληθινός?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.