kozan.gr: Κοζάνη: Η σημερινή 6/12 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, για τον εορτασμό του πολιούχου της πόλης, Αγ. Νικολάου, στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ναό (Βίντεο & Φωτογραφίες)

6 Δεκεμβρίου 2023
10:49

 

Η σημερινή 6/12 Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, για τον εορτασμό του του πολιούχου της πόλης, Αγ. Νικολάου, στον ομώνυμο Μητροπολιτικό Ναό στην Κοζάνη.

11 σχόλια

  • ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ;ΓΕΝΟΙΤΟ!!
    Ο κόσμος θ αλλάξει, όταν
    οι επισημοι θα στέκονται
    στον ναρθηκα του ναού
    και ο κοσμακης στις πρώτες θεσεις
    μαζί με τον ιερέα του Ναου!
    κι οι
    Μητροπολιτες στην εξωθυρα του ναού,
    να υποδέχεται τους ανθρωπους,φιλώντας τους
    τα χέρια από σεβασμό και ταπεινωση

  • Μαζεύτηκαν οι πολιτικοι για τις απαραίτητες φωτογραφίες. Την ίδια στιγμή η περιοχή μας πέφτει στα τάρταρα σε όλους τους τομείς.

  • Όλοι αυτοί που στήθηκαν στην πρώτη σειρά με ποιο δικαίωμα άφησαν πίσω τους απλούς δημότες;. Τι έκαναν για να κερδίσουν αυτό το προνόμιο;

    • Δεν αποφασίζουν οι ένστολοι. Όσο για τους υπόλοιπους, δυό βδομάδες μείνανε στις εκλογές κρίθηκε η τύχη τους!

      • Για ψαξτο καλυτερα…. μηπως κατοπιν προτασεων απο τους εδω τα κλεινουν ολα ?;?;λεω μηπως?;:;εννοειτε αφορμη ψαζουν οι απο χαμου!!!!Για ξαναψαξτο να δεις ποσα ακομα κλεισαν μεσα στο Μακεδονομαχων χωρις να ανοιξει ρουθουνι !!!!Αλλα ξεχασα αυτα ειναι απορρητα….Ποιος να μιλησει ο μουτος ,ο Κασαπιδης (αληθεια ρε Γιωργη ο παναγιωτοπουλος σου ειπε οτι δεν θα κλεισει αφου) η ο Αμανατιδης κατοπιν ενεργειων του…..ο υπουργος μας περιμενει τον Δημου να τον συμβουλεψει….ποιος;Εεεε κατακαυμενοι…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι