Συλλυπητήριο μήνυμα από την Περιφερειακή Ομοσπονδία  Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ο.Α.μεΑ Δ.Μ.) για τ Άννα Σπύρτου

6 Δεκεμβρίου 2023
16:47
Κανένα σχόλιο

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία  Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας (Π.Ο.Α.μεΑ Δ.Μ.) εκφράζει  τη βαθιά της θλίψη για την κ. Άννα Σπύρτου, Αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων και Ολιστικής Μέριμνας των Φοιτητών, Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

     Ιδιαίτερα αξιοσημείωτη μέσα στην όλη δράση της στον Πανεπιστημιακό χώρο είναι και η  δημιουργία  της Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών Ευπαθών Ομάδων (ΜΥΦΕΟ), με στόχο την επίτευξη της ισότιμης πρόσβασης στις ακαδημαϊκές σπουδές των φοιτητών-ευπαθών ομάδων και κυρίως φοιτητών/τριών με Αναπηρία. Επισφράγιση, το μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) και της Ομοσπονδίας μας.  Ο χώρος της Αναπηρίας της οφείλει πολλά.

      Εκφράζουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους και την οικογένειά της. Καλό Ταξίδι κ. Άννα μας.

 

 

Το ΔΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.