prwtoselida


       

Tα φερέφωνα και τα παπαγαλάκια σιωπούν (Με αφορμή την συνέντευξη του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κοζάνης Γιάννη Κοκαλιάρη στον FLASH TV)

7 Δεκεμβρίου 2023
14:44

Κοινωνία σε ύπνωση, Ωχαδερφισμός άνευ προηγουμένου, στασιμότητα, οπισθοδρόμηση και τεράστια κενά παντού. Μένω εδώ…

Φαίνεται ότι η Τουρκοκρατία και το Οθωμανικό δίκαιο άφησαν πολλά κατάλοιπα σε πολλές κοινωνίες. Μία από αυτές είναι και η κοινωνία του Δρεπάνου. Πως αλλιώς να εξηγήσεις την αδιαφορία τους στην πρόσφατη δημόσια τοποθέτηση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Κοζάνης που αφορούσε την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ του χωριού. Το είπε ξεκάθαρα. Η τηλεθέρμανση δεν μπορεί να γίνει λόγω κόστους και λόγω ελλιπής μελέτης!!! Θαυμάστε τον. Προφανώς είχε και έχει ελλειπή ίσως και στρεβλή ενημέρωση επί του συγκεκριμένου θέματος*. Γνωρίζουν οι πάντες την αλήθεια. Αυτοί που δεν θέλουν να ξέρουν είναι τα φερέφωνα του και οι παπαγάλοι του. Τοπικοί και όχι μόνον…

Κατά τ’ άλλα τον “επιβράβευσαν” δίνοντας του στις πρόσφατες εκλογές πάνω από το 50% των ψήφων και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις.

Ο ξένος και η παρέα του σφυρίζουν αδιάφορα και προκλητικά απέναντι σε μία κοινωνία που ζει στον “κόσμο” της!!!

* Η μελέτη για την τηλεθέρμανση του Δρεπάνου ανατέθηκε από τον Δήμο Κοζάνης στην ΑΝΚΟ και παραδόθηκε από την εταιρεία ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ στις υπηρεσίες του Δήμου και την ΔΕΥΑΚ στις 23.12.2015.

Επίσης, αυτήν την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα που αφορά στις χρηματοδοτήσεις των τηλεθερμάνσεων και είναι το γνωστό ΥΜΕΠΕΡΑΑ ύψους 110 εκ. Ευρώ και έπρεπε ήδη η απερχόμενη Δημοτική Αρχή να είχε υποβάλλει ήδη την έτοιμη μελέτη. Πράγμα που δεν έχει γίνει. Αν η νέα Δημοτική Αρχή θέλει πρέπει ακόμη με την ανάληψη των καθηκόντων της να το πράξει.

Ενημερωτικά, Δήμοι που δεν έχουν έτοιμες μελέτες ήδη αιτήθηκαν την ένταξης τους  στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Βλέπε Δήμος Εορδαίας.

Για την αρνητική τοποθέτηση του νεοεκλεγέντα Δημάρχου δείτε το βίντεο της εκπομπής “ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ”

https://www.youtube.com/watch?v=9v_wVGvPZfM

 

Θεόφιλος Παπαδόπουλος

Δημοσιογράφος

Δρέπανο, Δεκέμβριος 23

 

Θα επανέλθουμε πολύ σύντομα…

11 σχόλια

  • Οι χαρακτηρισμοί δεν συνάδουν με εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα χρειαστεί ο τόπος μας για να πάμε μπροστά.

  • Ο δημοσιογράφος της καρδιάς μας ξύπνησε από τη χειμερία νάρκη που είχε πεσει.
    Βλέπετε δεν εκλέχτηκαν οι κολλητοί του και ξεκινάει την αντιπολίτευση.
    Που ξέρετε, μπορεί να ξανακυκλοφορισει και εφημερίδα….

  • Για πες μας κύριε θεώφιλε πότε και πού μίλησε ο καινούργιος δήμαρχος ότι θα κάνει τηλεθέρμανση ς στο δρέπανο. Αυτές τις υποσχέσεις της έδινε ο Μαλούτας και σεια. Η νέα δημοτική αρχή μίλησε μόνο για την εκο θέρμανση που αφορά για όλες τις κοινότητες.

  • Καλά τα λέει ο προηγούμενος. Η εκο θέρμανση έτοιμη πρόχειρη μελέτη από δώδεκα επιστημονικους συνεργάτες και υποψήφιους του Δημάρχου Κοκκαλιαρη. Περιμένουμε όλο αγωνία να δούμε την παρουσίαση της πρότασης…

  • Καλό θα είναι να κοιτάμε την ουσία και όχι τα ανούσια σχόλια. Θέλουμε ή δεν Θέλουμε να πάει ο τόπος μας μπροστά, αν ναι, από κοινού, συντονισμένα, πολιτισμένα και με επιχειρήματα να διεκδικήσουμε,αυτά που θα αναβαθμίσουν το χωριό μας και το βιοτικό επίπεδο όλων.

  • ΘΕΟΦΙΛΕ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ..ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΥΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ..ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ..ΘΑ ΣΥΝΑΓΩΝΙΖΠΝΤΑΙΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΕΤΡΟς ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ..ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ..ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΑΣΑΜΕ..ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΛΑΜΕ..ΜΕ ΑΥΤΠΟΥς Η ΜΕΜΕΑς..

  • o ξένος και παρέα του….Δεν βλέπω κάποιος να σχολιάζει την φράση του δημοσιογράφου και πολίτη κ. Θεόφιλου. μήπως η φράση αυτή εκφράζει κάποιον ρατσισμό ; ρωτάω εγώ….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι