Νέα αναβολή στην εκδίκαση της έφεσης για τη δολοφονία της Ανθής Λινάρδου στο Βελβεντό Κοζάνης

7 Δεκεμβρίου 2023
17:55
Κανένα σχόλιο

Νέα αναβολή πήρε η εκδίκαση της έφεσης για τη δολοφονία της 37χρονης Ανθής Λινάρδου στο Βελβεντό Κοζάνης. Η μητέρα τριών παιδιών δολοφονήθηκε το 2016 από τον 40χρονο σύζυγό της. Η σορός της βρέθηκε θαμμένη σε κτήμα του γυναικοκτόνου.

Ο 40χρονος τότε, αγρότης χτύπησε και έπνιξε την 37χρονη σύζυγό του, πάνω σε έναν ακόμη διαπληκτισμό, την ώρα που τα τρία παιδιά τους βρίσκονταν στα δωμάτιά τους.

Στη συνέχεια έβαλε τη σορό της σε φορτηγάκι και την έθαψε στο χωράφι του, 3 χιλιόμετρα μακριά από το χωριό όπου έμεναν.

Η εκδίκαση σε Α΄ βαθμό

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό στο δικαστικό μέγαρο Καστοριάς τον Σεπτέμβριο 2016. Ο συζυγοκτόνος κρίθηκε ομόφωνα ένοχος από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς ελαφρυντικά και καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη και φυλάκιση 1 έτους για περιύβριση νεκρού, με τον ίδιο να ασκεί έφεση.

Η εκδίκαση της έφεσης είχε αναβληθεί ξανά τον Ιανουάριο του 2023

ΕΡΤ Κοζάνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.