H εισαγγελία του Αρείου Πάγου εποπτεύει τις έρευνες για τη θανάτωση αρκούδων στη Β. Ελλάδα

8 Δεκεμβρίου 2023
20:14

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα, η οποία είναι αρμόδια για την προστασία των ζώων, πέρα από την παραγγελία που έχει δώσει για τη κακοποίηση του σκύλου Όλιβερ στην Αράχοβα, εποπτεύει και τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της εν ψυχρώ δολοφονίας αρκούδας με τα δύο μωρά της στη Βόρειο Ελλάδα.

Ειδικότερα, ανάμεσα στην Πλαγιά Κόνιτσας και το Επταχώρι Καστοριάς, στο 106ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Ιωαννίνων-Κοζάνης, άγνωστοι πυροβόλησαν πρώτα τη μαμά-αρκούδα και μετά τα δύο μικρά που ακόμα θήλαζαν.

ΕΡΤ

3 σχόλια

    • Γιατί μετά την κακοποίηση των ζώων ακολουθεί η κακοποίηση των αδύναμων. Γυναικών, παιδιών κλπ. Αλλά που να το καταλάβεις…

  • Γιατί δεν μας λένε τι κάνουν οι αρμοδιεσ κατα τόπους εισαγγελικές αρχες και μας παραπέμπουν στην εισαγγελέα του Αρείου παγγου και μάλιστα μετά την κακοποίηση του Όλιβερ στην Άθηνα.!
    Δηλαδή για την περιφέρεια παρεμπιπτόντως και εντελώς περιστασιακά ασχολούνται οι υπηρεσίες του κράτους…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.