prwtoselida


       

Στο Υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης υποδέχτηκε ο Στάθης Κωνσταντίδης τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή»

9 Δεκεμβρίου 2023
23:06

Στο Υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης υποδέχτηκε ο Στάθης Κωνσταντίδης τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή». Όπως αναφέρει ο Σ. Κωνσταντινίδης: “Στο Υφυπουργείο Μακεδονίας – Θράκης είχα τη χαρά να υποδεχτώ μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης «Η Αγία Παρασκευή» και να συζητήσουμε για πολιτιστικές δράσεις που προγραμματίζουν στη νέα χρονιά”.

10 σχόλια

  • Υφυπουργός Μακεδονίας φίλε. Πρέπει να είναι τα καλύτερο χαρτοφυλάκιο υπουργού στον κόσμο. Ζωάρα. Όπως λέει κι ο Βέγγος στην ταινία, “σε ντύνουν σε ταΐζουν και βγαίνεις και στο δρόμο και κανείς και κουμάντο”.

  • τι έκανε αυτός ο άνθρωπος
    για τον νόμο Κοζανης;
    στο τέλος μόνον οι πλακέτες
    θα μείνουν και θα τις παίρνει
    μόνος του ο υφυπουργός(;),
    γιατί οι άνθρωποι θαχουν
    μεταναστευσει σαν τα αποδημητικά πουλια

  • Ρε τι γκρινιάζετε;

    Πρίν λίγους μήνες δεν τον ψηφίσαμε;
    41% πήραν και θα έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν λαμπόγυαλο την Δυτ. Μακεδονία.

    Έτσι.. κανένας να μην μείνει, όλοι δρόμο.

  • Μπράβο στον Υφυπουργό που ενέσκυψε και στις ανάγκες του Συλλόγου,
    μπράβο και στα μέλη του Συλλόγου, για την πρωτοβουλία τους, που σίγουρα δεν έμεινε ατρύγητη !

    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !

  • Καλά κάνει-έκανε ο Υφυπουργός και δέχεται τους διάφορους συλλόγους. Και όπως λέει “”να συζητήσουμε για πολιτιστικές δράσεις που προγραμματίζουν στη νέα χρονιά”” Δηλαδή αυτή είναι η δουλειά του υπουργείου;;;;;;;; Δηλαδή η βόρεια Ελλάδα που έχει εκατοντάδες-χιλιάδες συλλόγους και φορείς και όλοι επισκέπτονται και τους δέχεται όλους αυτά θα συζητάνε;;;;;;;;;; Ήρεμα ρωτάω………!!!!!!

    • Αν δεν είναι ο εκάστοτε υφυπουργός Μακεδονίας αρμόδιος για τα πανηγύρια και τα σουβλάκια, τότε ποιος; Ήρεμα ρωτάω κι εγώ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι