Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας: Οι απώλειες σκύλων από τις επιθέσεις λύκων έχουν ξεπεράσει τις 10 σε αυτή την περιοχή

10 Δεκεμβρίου 2023
19:02
Προβληματισμό στους κυνηγούς που δραστηριοποιούνται για την άσκηση θήρας στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ των Περιφερειακών Ενοτήτων Κοζάνης και Καστοριάς στα όρια των Τοπικών Κοινοτήτων Βλάστης – Σισανίου – Ναμάτων – Γέρμας προκαλούν οι συνεχιζόμενες εδώ και δυο (2) μήνες επιθέσεις λύκων σε κυνηγετικούς σκύλους κατά την άσκηση της θήρας. Οι απώλειες σκύλων από τις επιθέσεις αυτές έχουν ξεπεράσει τις δέκα (10) δημιουργώντας έντονη ανησυχία στους κυνηγούς που δραστηριοποιούνται στην αναφερόμενη περιοχή.
Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας εφιστά την προσοχή και καλεί τους κυνηγούς να αποφεύγουν την αναφερόμενη περιοχή για την άσκηση θήρας.

4 σχόλια

  • Γέρμας Καστοριάς:Ονομασία προς τιμήν του Νικολάου Τσοτάκου,καπετάν Γέρμα,καταγομένου από τη Γέρμα Λακωνίας.Άρα Γέρμας,του Γέρμα.

    • οι λύκοι τα φάγανε και τα τσομπανόσκυλα, πάνε αν σου βαστάει μια εκδρομή στο βουνό να δούμε πως θα σε μυρίσουν

  • Τι δουλειά έχει ο σκύλος στο φυσικό περιβάλλον του λύκου. Ο καθ’ εις εφ’ ω ετάχθη. Οι σκύλοι είναι για το κέντρο και τις γειτονιές των πόλεων, όχι για τα βουνά και τα ρουμάνια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.