Εντυπωσιακές πτήσεις περιστεριών στην Κοζάνη

12 Δεκεμβρίου 2023
07:49
Κανένα σχόλιο

To πέταγμα των περιστεριών έχει μεγάλη ιστορία στην Κοζάνη και συνεχίζεται ακόμη και στις μέρες μας. Άλλωστε οι περισσότεροι  έχουμε αναμνήσεις από τους «περιστεράϊδες » να «σηκώνουν» τα περιστέρια και αυτά να πετούν σε εντυπωσιακούς σχηματισμούς.

Αυτό το εντυπωσιακό θέαμα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά όσοι βρέθηκαν στο πέταγμα θεαματικών περιστεριών, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  στην Κοζάνη και διοργάνωσε ο Σύλλογος Θεαματικών Περιστεριών Κοζάνης με μεγάλη συμμετοχή.

Τα περιστέρια έφτασαν σε ύψος μέχρι και 1000 μέτρων, έκαναν  όμορφους συνδυασμούς και  στη συνέχεια ακολούθησαν οι «βούτες» δηλαδή το κατέβασμα των περιστεριών με μεγάλη ταχύτητα.

Για την ιστορία οι συμμετέχοντες ήταν:

1 Ζαχαριάδης Γιάννης

2 Πλόσκας Λεωνίδας

3 Παπαδόπουλος Βασιλειος

4 Μούτας Στέλιος

5 Βομβάς Αντώνιος

6 Τσώνης Παναγιώτης

7 Τσαμπούρης Γιώργος

8 Παναγιωτίδης Γιώργος

9 Γεωργακάδας Τζήμος

Φωτογραφίες Δημήτρης Στραβού – Εφημερίδα xronos-kozanis.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.