Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ από την Ηλιαχτίδα

12 Δεκεμβρίου 2023
09:52
Από τα μέσα Σεπτεμβρίου στο Σπίτι της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ τα παιδιά του συλλόγου με την βοήθεια των εκπαιδευτικών τους αρχίσανε τις κατασκευές των ημερολογίων και των χριστουγεννιάτικων δώρων . Όλα αυτά μαζί με τα λικέρ που φρόντισαν να κάνουν οι γονείς το καλοκαίρι θα διατεθούν κατά την διάρκεια των γιορτών στο χώρο που έχει παραχωρηθεί από το Δήμο στον ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ της ΚΟΖΑΝΗΣ μέχρι την Κυριακή 24-12-2023.

Οι κατασκευές που διατίθενται είναι τα παρακάτω:
– ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ
– ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ
– ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΔΩΡΑ για ΜΙΚΡΟΥΣ και ΜΕΓΑΛΟΥΣ
– ΛΙΚΕΡ
– ΓΟΥΡΙΑ 2024
Για παραγγελίες και επικοινωνία με το σύλλογο στα τηλέφωνα 6951859912 και 6947894839 και στο email: [email protected]
Τα έσοδα από τις πωλήσεις των κατασκευών θα βοηθήσουν το σύλλογο ώστε να καλύψει τα έξοδα λειτουργίας του <σπιτιού της ηλιαχτίδας> και να συνεχίσει τις δραστηριότητες που προσφέρει στα παιδιά και να βοηθήσει όσες οικογένειες έχουν ανάγκη.
ΤΟ Δ.Σ της ΗΛΙΑΧΤΙΔΑΣ

Ένα σχόλιο

  • ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΣΑΣ Συνάνθρωποι ΓΟΝΕΙΣ για όσα ΟΜΟΡΦΑ και ΟΥΣΙΩΔΗ προσφέρετε στα Παιδιά ΣΑΣ μες από τη Βοήθειά μας και ΜΠΡΑΒΟ στο ΔΗΜΟ Κοζάνης που σας παραχωρεί χώρο στην Πλατεία!!!
    Θα πάρω κι εγώ… 1 απ’τα ΩΡΑΙΑ liqueurs με την ΥΠΕΡΟΧΗ γεύση, όπως πήρα 1 φορά παλιότερα, το 2015 στα Κοίλα, στο Χωριό των Ξωτικών!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.