kozan.gr: Γιάννης Κωνσταντινίδης, πρόεδρος ΑΕΠ Κοζάνης: «Ξεκινάει μια μεγάλη προσπάθεια. Το φορτίο είναι μεγάλο. Οι στόχοι είναι μεγάλοι. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα κοιτάξει να ενισχυθεί όσο καλύτερα γίνεται» (Bίντεο)

27 Ιουλίου 2017
00:00

Ένα νέο ξεκίνημα κάνει εδώ και λίγες ημέρες η ΑΕΠ Κοζάνης, όπου με τη συμμετοχή των δύο ιατρών Ιωάννη και Ηλία Κωνσταντινίδη, αλλά και άλλων επιχειρηματιών, «σκορπά» με αισιοδοξία τους φίλους της ομάδας, η οποία ξεκινώντας από μια ισχυρή διοίκηση θα προσπαθήσει να εμφανιστεί ισχυρή στην Γ’ εθνική κατηγορία. Το βράδυ της Τετάρτης 26 Ιουλίου λίγο πριν τη συναυλία που διοργάνωσε η ΑΕΠ με τους αδελφούς Τσαχουρίδη, ο νέος πρόεδρος του συλλόγου, Γιάννης Κωνσταντινίδης μίλησε στο Kozan.gr για το νέο αυτό ξεκίνημα. «Σήμερα ξεκινάει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Το φορτίο είναι μεγάλο. Προσπαθούμε να μαζέψουμε τον κόσμο και να σταθεί δίπλα στην ομάδα». Σε ό, τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι ο κ. Κωνσταντινίδης σημείωσε: «Οπωσδήποτε η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση. Οι στόχοι είναι μεγάλοι. Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα θα κοιτάξει να ενισχυθεί όσο καλυτέρα γίνεται». Στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Στέγη Ποντιακού Πολιτισμού θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της ομάδας, αλλά και μια αναδρομή στο παρελθόν της ΑΕΠ.

Θανάσης Τέγος

34 σχόλια

  • Δεν ξεκινήσατε καλά πρώτα απ ολα απαρνηθήκατε το όνομα της ομαδας
    Η ομαδα που πρωταγωνιστησε και ανέβηκε κατηγορία ονομάζεται ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ και όχι όπως την βαπτίσατε ΑΕ Ποντίων Κοζάνης
    Η ΑΕ Ποντίων Κοζάνης είναι ανενεργό σωματείο της ΕΠΣ Κοζάνης κι αν αποφασίσει να αγωνιστεί ποτέ θα ξεκινήσει από την Γ κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης
    Η Αεπάρααααα είναι των Καραγιαννιων με εδρα το γήπεδο στην Ξηρολίμνη

  • Τώρα πάλι εγώ αυτό δε μπορώ να το καταλάβω ..Πρόεδρος ομάδας δε γνωρίζει τα αγωνιστικά και τις μεταγραφές της ομάδας του ; Είμαι πολύ πίσω εγώ μάλλον η αυτός πολύ μπροστά

  • ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟ
    ΔΟΞΑ ΞΗΡΟΛΙΜΝΗΣ ΜΑΥΡΑΕΤΟΣ ΣΚΗΤΗΣ ΘΥΕΛΑ ΑΛΩΝΑΚΙΩΝ ΑΕΠ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΩΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΝΕ ΕΑΣ ΑΝΘΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ.ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΠΟΝΤΙΟΣ ,ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ?

    • Σε αυτή την περίπτωση Θα την βαφτίσουμε ΠΑΕ Καραγιαννίων (Πεσμένη Αθλητική Ένωση Καραγιαννίων)!!!

  • Τρομάξατε ορισμένοι από τη χθεσινή εκδήλωση και θυμηθήκατε τώρα ότι σας πειράζει το όνομα, ενώ έχει καιρό που ανακοινώθηκε! Σας ζάλισε η επιτυχία του νέου προέδρου πριν ακόμα από τα αποδυτήρια!

  • Πιος ποντιος ξεχνα την δοξα της ΑΕΠ ΠΟΝΤΙΩΝ .Και επισης ξεχνα την προσφορα του ΟΡΕΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ!!!!

  • Ολοι πρέπει να σταθούμε στο πλάι της ομάδας και ειδικά εμείς οι Πόντιοι. Αφήστε το γιατρό να κάνει τη δουλειά του στην ομάδα πρόεδρος είναι και όχι ξερολας τεχνικός (τα είδαμε όλα με τους προπονητές της εξέδρας)Σας πείραξε η ειλικρίνεια του!!

  • Όλοι πρέπει να σταθούμε στο πλάι της ομάδας και ειδικά εμείς οι Πόντιοι!!Αφήστε το γιατρό να κάνει τη δουλειά του στην ομάδα πρόεδρος είναι και όχι ξερολας τεχνικός(τα είδαμε όλα με τους προπονητές της εξέδρας)
    Σας πείραξε η ειλικρίνεια του!

  • Όλοι πρέπει να σταθούμε στο πλάι της ομάδας και ειδικά εμείς οι Πόντιοι!!Αφήστε το γιατρό να κάνει τη δουλειά του στην ομάδα.Πρόεδρος είναι και όχι ξερολας τεχνικός(τα είδαμε όλα με τους προπονητές της εξέδρας)
    Μας πειράζει και η ειλικρίνειά του??

  • ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΥΣΗΧΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΠ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΣ ΜΗ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ. ΟΙ ΣΥΝΗΘΕΙΣ “ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ” ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗ ΡΗΣΗ “ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ”. Η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ ΔΕΝ ΣΥΓΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΖΕΡΑ.

  • Κυριοι σοβαρευτειτε. Επειδη για καθαρα επικοινωνιακους λογους αποφασισατε ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ να “μετονομάσετε” την ομάδα σε σκέτο ΑΕ Ποντιων δεν σημαινει οτι ειστε η ΑΕ Ποντιων Κοζανης (που συνεχιζει να υπαρχει ως ξεχωριστος συλλογος στα μητρωα της ΕΠΟ).
    Αν θελετε να λεγεστε ΑΕ Ποντιων Κοζανης για να συσπειρωσετε τους Ποντιους της Κοζανης καλα κανατε αλλα καντε και τις νομιμες διαδικασιες, βρειτε τα με την αυθεντικη ΑΕ Ποντιων Κοζανης, κι αφηστε τα επικοινωνιακα πυροτεχνηματα.
    Αμα ειναι κι εγω την ομαδα του χωριου μου να την μετονομασω ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΜΟΥ σε FC Barcelona.
    Κι επειδη βαλατε τον γιο του Ορεστη ως “Προεδρο” δεν σημαινει οτι γινατε ΑΕ Ποντιων Κοζανης. Απ’ οτι φαινεται στη συνεντευξη ο ανθρωπος ουτε ασχολειται ουτε θελει να ασχοληθει με το ποδοσφαιρο.

    • Να’τανε η ζήλια ψώρα!!!! Δεν λέγεται ΑΕ Ποντίων Κοζάνης, αλλά ΑΕ Ποντίων σκέτο! Εκεί στην kozani fc κοιτάξτε να συμμαζέψετε τα ασυμμάζευτα πρώτα και μετά μιλήστε για την επιτυχόα των άλλων!!!

      • η ΑΕ Ποντίων σκέτο βρίσκεται στην Κατερίνη και παρά τη συνένωση με τον Ηρακλή το ΑΦΜ της υπάρχει ακόμα γιαυτό σταμάτα να λες ότι θέλεις. η ομάδα της Κοζάνης σε τι σε ενόχλησε? τόσο πολύ μίσος έχεις μεσα σου??

        • Της Κατερίνης έχει και τη λέξη “Μορφωτικός” μπροστά. Και στα μελίσσια Ατικής υπάρχει, αλλά και στη Θεσσαλονίκη. Η λέξη “ποντίων” δεν έχει copyright. Σου φταίνε οι άλλοι και δεν κοιτάτε τα χάλια σας!

    • Κάνε την ομάδα του χωριού σου BARCELONA και θα αγοράσουμε εισητήρια διαρκείας για να μη χάσουμε το champions league!!!!!

    • Όποιος θεωρεί τον εαυτό του άξιο και γνώστη του αντικειμένου ας γίνει πρόεδρος!!!Να πούμε τον γιο του Ορέστη Κωνσταντινίδη να παραιτηθεί λοιπόν αφού δεν σας αρέσει

    • Τόσο πολύ ενοχλησε η προεδρία του Γιάννη Κωνσταντινιδη μαζί με τη μαζική ανταπόκριση του κόσμου ;
      Τα καλύτερα έρχονται ! Αυθεντική είναι η αγάπη του κόσμου για την ΑΕΠ της καρδιάς μας που ειναι μία τελεια και παύλα .

  • ΧΑΜΗΛΑ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙΣ Β ΤΟΠΙΚΟ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΙ 3-4 ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΓΙΑ ΜΟΣΤΡΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΦΥΡΑΝΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    • Πες μας και καμιά πρόγνωση για το στοίχημα μιας και είσαι ο φωτεινός παντογνώστης και έχεις άποψη για δήθεν, μόστρες και αποτελέσματα πριν αρχίσει καν το πρωτάθλημα. Άρε καρπαζιά που φάγατε ψες, το φυσάτε και δεν κρυώνει!!!!

  • Τόσο πολύ ενοχλησε κάποιους ( γιατί τόσο μικροψυχια; ) η μαζική ανταπόκριση του κόσμου και η προεδρία του Γιάννη Κωνσταντινιδη !!!
    Η ΑΕΠ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΉ ΔΕΝ ΑΝΉΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΈΝΑΝ !!!
    ΥΠΟΜΟΝΉ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ !

  • τι αληθειες ειπε ο προεδρος ρε παιδια ?? και του λέτε Μπράβο ???? που δεν ξέρει τι μεταγραφές έκανε η ομάδα που ασχολούνται ‘αλλοι ???? εμείς αυτούς στο χωριό μας τους λέμε πρόεδρους “η βιτρίνα”

  • Ενόχλησε η μαζική προσέλευση του κόσμου χαχαχαχα αφού να φανταστείτε δεν υπάρχει ούτε μία φωτό από τις δύο ακριανες κερκίδες Τόσο μαζική ήταν η προσέλευση του κόσμου Χαχαχα Πατατρακ ήταν Σας βρήκα νέο όνομα ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

  • Ένας δε βρέθηκε να μη αφήσει τον αξιοπρεπέστατο κ Κωνσταντινίδη να μιλήσει για την ΑΕΠ Ο άνθρωπος φανηκε να μη γνωρίζει πράγματα όσον αφορά την ΑΕΠ Γιατί δεν τον προστατέψτε ?

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι