Δίλημμα πλέον η επιλογή τροφοδότησης του συστήματος θέρμανσης των νέων οικοδομών στην πόλη της Κοζάνης (Γράφει ο νεοεκλεγείς περιφερειακός σύμβουλος Χαρίσιος Γκοβεδάρος)

13 Δεκεμβρίου 2023
12:20
Δίλημμα πλέον η επιλογή τροφοδότησης του συστήματος θέρμανσης των νέων οικοδομών στην πόλη της Κοζάνης, είτε πρόκειται για μονοκατοικίες είτε για πολυκατοικίες.
Επίσης δίλημμα-παρότι τροφοδοτούνται από το δίκτυο Τ/Θ- για υφιστάμενες κατοικίες που ανακαινίζονται και επιδοτούνται από το πρόγραμμα “Εξοικονομώ”.
Η μεγάλη επερχόμενη αύξηση της τιμής μονάδας της τηλεθέρμανσης αλλά και η παλαιότητα του εσωτερικού δικτύου της Τ/Θ με τις συνεχείς διαρροές και διακοπές παροχής, οδηγούν πολλούς συμπολίτες μας σε σκέψη και εν τέλει σε απόφαση για επιλογή συστήματος θέρμανσης μέσω αντλιών θερμότητας αντί της τηλεθέρμανσης.
Σε κάθε περίπτωση, στα πλαίσια της ΔΙΚΑΙΗΣ Μετάβασης και ανεξαρτήτως επιλογής συστήματος θέρμανσης, προέχει η ενεργειακή αναβάθμιση του συνόλου των κτιρίων κατοικίας αλλά και των κτιρίων επαγγελματικής χρήσης της Δυτικής Μακεδονίας μέσω προγραμμάτων εξοικονομώ και φωτοβολταικών στη στέγη…

8 σχόλια

    • Θέλουν να το πάνε στα 103, (από 21 προ κορονοϊού). 500% πάνω! Τι δεν κατάλαβες;

      ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΕΛΟΣ! Έργο Μητσοτάκη, βεβαίως-βεβαίως!

  • Θα πει η Δευακ πόσα είναι τα ανεισπρακτα της και για ποιο λόγο αυτά δεν εισπράχθηκαν;
    Ποιος ευθύνεται για αυτό;
    Γιατί δεν βγάζουν το ετήσιο τεύχος όπως έχουν νομική υποχρέωση για να μάθει ο κόσμος τι πραγματι συμβαίνει;
    Αλήθεια γιατί η περιφερειακή δεν εφαρμόζει το Νόμο στο σημείο αυτό;
    Δεν συνιστά παράβαση καθήκοντοςκαι των δύο πλευρών;

  • Κάντε λίγο υπομονή!Αν δοθεί αύξηση,να είστε σίγουροι ότι θα φύγουν τουλάχιστον οι μισοί!Και μετά θα έχετε μπόλικες θερμίδες, αλλά δεν νομίζω να υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για να συνδεθούν!Όλες οι δημοτικές αρχές, ζούσαν στον δικό τους κόσμο και δεν μπορεί η δική σας να είναι εξαίρεση!Όχι μόνο δεν πρέπει να δοθεί αύξηση,αλλά μάλλον θα έπρεπε να δοθεί σαν δημόσιο αγαθό! Πρέπει να καταλάβετε ότι κόσμος πεινάει,το βλέπετε άλλωστε, περισσότεροι από τους μισούς, αδυνατούν να πληρώσουν την φαρμακευτική,για μένα , τηλεθέρμανση!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.