kozan.gr: Ο συμπολίτης μας από την Κοζάνη, Κώστας Καρανάτσιος, σατιρίζει, με τη σειρά του, τις εξελίξεις με την αύξηση της τιμής της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαίδα

13 Δεκεμβρίου 2023
14:36

 

Ο συμπολίτης μας από την Κοζάνη, Κώστας Καρανάτσιος, σατιρίζει, με τη σειρά του, τις εξελίξεις με την αύξηση της τιμής της τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαίδα.

 

7 σχόλια

  • Μπράβο Κώστα!!!😂
    Πριν λίγες μόλις μέρες γιουχάιζαν την Κοζάνη καμαρώνοντας το πάρκο με τους άθλους του Ηρακλή….
    Πέρασαν τη ζωή τους ονειρευόμενοι ..δόξες πρωτεύουσας δυτικής Μακεδονίας. Ε ας γίνουν. Τόσο ζόρι που τραβούν !😉

  • Η δική μου θεωρία λέει (σε αντίθεση με ότι επί δεκαετίες καλιεργουσαν εντεχνως προκειμενου να κρύψουν την ανυπαρξία τους στην πολη, περι της κακής Κοζάνης που όλα τα καταδυναστεύει) ευτυχώς που η πολη μου ανήκει στο νομό Κοζάνης. Ειδάλλως, με αυτούς που διαχρονικά έχουμε εκλέξει θα είχαμε ρίξει προ πολλού το καράβι στα βράχια. Ξέρω ότι θα αργήσει αλλά θα επιβεβαιωθεί η θεωρία αυτή.

  • Τα καλύτερα έρχονται, μετά την διασύνδεση προβλέπεται 100% αύξηση.
    Θα καταφέρουν τελικά να αρχίσει ο κόσμος να κόβει την τηλεθερμανση ως ασύμφορη και θα γελάει η υπόλοιπη Ελλάδα. Ευχαριστούμε θερμά κράτος (όλους ανεξαιρέτως) και τοπικούς άρχοντες για την εμμονή για τον λιγνίτη και την αδιαφορία για τους κατοίκους αυτού του υποβαθμισμενου τόπου.

  • Τώρα πάλκα κάνετε πέρσι αυξήθηκε η τηλεθέρμανση στη Κοζάνη 25% από 43€ πήγε στα 54€ . Φέτος περιμένουμε να δούμε πόσο θα ανέβει η τιμή !!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι