prwtoselida


       

kozan.gr: Γ. Κοκκαλιάρης στην τελετή ορκωμοσίας: “Θα εργασθώ με αφοσίωση και διαφάνεια για την ευημερία του Δήμου μας” (Βίντεο)

13 Δεκεμβρίου 2023
19:14

 

Γ. Κοκκαλιάρης στην τελετή ορκωμοσίας: “Θα εργασθώ με αφοσίωση και διαφάνεια για την ευημερία του Δήμου μας”.

 

11 σχόλια

  • Ούτε αυτός ξέρει τι εννοεί απλός τα λέει, έτσι ώστε να νομίζει ότι κάτι λέει.Η τηλεθερμανση πόσο θα αυξηθεί δεν μας είπε να περιμένουμε γύρω στο 40 με 50%.

    • Και φταίει ο κοκκαλιαρης ε? Πόσο αγράμματοι και κακοί άνθρωποι μπορεί να είστε όλοι όσοι σχολιάζεται αρνητικά? Πόσο πια ντροπή σας.καλη θητεία Δήμαρχε και άστους όλους να λένε από το ζόρι τους.Απαισιοι ανθρωποι

  • Πλήνθοι και κέραμοι ατάκτως ερριμμένα
    Που να μην τα διάβαζε δηλαδή.
    Γιάννη, ΔΕΝ είναι ΚΑΝ στην αρμοδιόττηα σου η απολιγνιτοποίηση, η ανεργία, η ισότητα κλτ

    ΥΓ Τα δε περί τεχνολογικού χάσματος δεν τα πολυκατάλαβα.. χάσμα που; τι σημαίνουν αυτά που είπε;;

    ΥΓ 2 από πίσω του, μπροστά μπροστά να φαίνεται, δίπλα από τον ανύπαρκτο Λάζο, η κύρια υπαίτια και υπεύθυνη της απώλειας του δήμου από την Ενότητα.. Έχουμε να δούμε πολλά….

  • Γιαννάκο, εσύ καλά τα λες, θα τα κάνεις; Θέλεις να κάνεις πράγματα για το Δήμο; Θα σε αφήσουν; Ή θέλεις να είσαι όπως οι προηγούμενοι, ο κ@λος μας καλυμμένος και να μεγαλώνει η τσεπούλα; Ά να σε δούμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι