prwtoselida


       

kozan.gr: Bαριές κουβέντες του Λευτέρη Αυγενάκη για τον Ευάγγελο Σημανδράκο: “Περιμένουμε να αποχωρίσει ο εξαιρετικά απαράδεκτος Πρόεδρος του Οργανισμού – Ζήτησα την παραίτησή του – Δε μας κάνει – Είναι μη ικανός” – Προανήγγειλε την “έξοδο” του Ε. Σημανδράκου από τον Οργανισμό από τις αρχές του νέου έτους – “Τελειώνει αυτή η μαύρη σελίδα με αυτό τον συγκεκριμένο άνθρωπο που λέγεται Ευάγγελος Σημανδράκος – Φύγετε τώρα – Έχω ενημερώσει τον Πρωθυπουργό, ξέρει κι οι κατευθύνσεις του είναι πολύ συγκεκριμένες” (Βίντεο)

13 Δεκεμβρίου 2023
21:23

 

Να μπει τέλος στη «μαύρη σελίδα» του ΟΠΕΚΕΠΕ,  όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ζήτησε από το βήμα του ΟΤ (Οικονομικoύ Ταχυδρόμου) FORUM «Ελληνική Επιχειρηματικότητα 2.0+» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, καλώντας τον πρόεδρο του Οργανισμού και συντοπίτη μας Ευάγγελο Σημανδράκο να αποχωρήσει άμεσα από τη θέση του.  «Ζήτησα την παραίτηση του προέδρου του ΟΠΕΠΕΚΕ γιατί πραγματικά απεδείχθη δεν είναι ικανός. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν μπορεί να διοικήσει», είπε χαρακτηριστικά ο ΥπΑΑΤ, απαριθμώντας τα «κακώς κείμενα» του Ευάγγελου Σημανδράκου, επισημαίνοντας μάλιστα, ότι οι ελεγκτές της ΕΕ για τις κοινοτικές ενισχύσεις που πραγματοποίησαν ελέγχους στη χώρα μας «δεν έφυγαν ευχαριστημένοι». Δείτε το σχετικό απόσπασμα, που εντόπισε το kozan.gr, από το OT FORUM.

 

Πηγή Oικονομικός Ταχυδρόμος – ot.gr

23 σχόλια

  • Αυγενάκης: αν δεν ήταν απ’ την Κρήτη, δεν θα τον ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας του!
    κ. Σημανδράκο διώξε τον πιο άχρηστο υπουργό: στον αθλητισμό τα κάστανα απ’ τη φωτιά τα έβγαζε ο Γεραπετρίτης κι ο Αυγενάκης ήταν σπίτι του. Η ΕΠΣ Ηρακλείου δεν θέλει ούτε να τον μυρίσει!

  • Εμείς ξέραμε εσείς δεν ρωταγατε;…μην μας τον στείλετε πίσω και τον έχουμε πάλι να χώνεται στην αυτοδιοίκηση να διαλύσει ότι δεν πρόλαβε, λυπηθείτε μας!

  • Αυτή είναι η διαχρονική κατάντια συναλλαγής αναμεσα στη Νεα Δημοκρατία και στο ΠΑΣΟΚ .
    Αλληλοσυμπληρώνονται σαν συγκοινωνούντα δοχεία στα πόστα εξουσίας . Σημανδρακος , φλωριδης και τόσοι άλλοι.! Ακολουθεί ο πρωτοπόρος Λομβερδος που δεν ξαναπήρε ακόμα πόστο στη Ν Δ γιατί ντρέπονται για το ξεχυλωμα… Αυτά τα ξέρει ο κ Κουκουλοπουλος πολύ καλά γιατί έχει θητεύσει μαζί με τη Ν Δ στις μνημονιακές κυβερνησεις. Το παίζει ομως αντιπολίτευση ..!

    • Ο Σημανδράκος με τον Συριζαίο Καρυπίδη δεν ήταν Αντιπεριφερειάρχης; Με το σπρώξιμο του Ανανατίδη -φιλαράκια από ΑΝΚΟ- δεν πήγε στον ΟΠΕΚΕΠΕ και του το ξεπλήρωσε στα Γρεβενά στις περιφερειακές εκλογές; Ο Κουκουλόπουλος που κολαει δεν κατάλαβα

    • ΠΑΣΟΚ ο Σημανδράκος; Από πότε; ο κυριος είναι πάντα με το κυβερνών κόμμα. ΣΥΡΙΖΑ με τον Καρυπίδη και ΝΔ με τον Αμανατιδη… τυχαία βρέθηκε στον ΟΠΕΚΕΠΕ;

  • Μήπως τον αντικαταστήσει ο κ Μαλουτας.!
    Το αν είναι χειρότερος ο Αυγενάκης απ αυτους που προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ ποσώς τους ενδιαφέρει στη Ν Δ. ! Η κοινωνία τι φταίει

  • Για όσους γνωρίζουν καταλαβαίνουν ότι η κόντρα ξεκίνησε επειδή ο Σημανδρακος δεν πλήρωσε τα βοσκοτόπια χωρίς ζώα.
    Και πολύ ορθά έπραξε διότι έτσι υπερασπίστηκε τους πραγματικούς κτηνοτρόφους. Και όχι αυτούς που από την Κρήτη δηλώνουν στο Γράμμο και στο Βίτσι βοσκοτόπια χωρίς ζώα

  • ΜΑ ΚΑΛΆ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; ΜΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΔΡΑΚΟΥ ΕΞΙΣΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ!
    ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ
    Ε Μ Ε Ι Σ

  • Φανταστείτε τί “πατάτες” έκανε ο συντοπίτης μας στον ΟΠΕΚΕΠΕ για να του τα χώνει με ύφος “ξερόλα” ο πιο ανίδεος υπουργός της κυβέρνησης, οποίος αφού τα έκανε μαντάρα στο ποδόσφαιρο ως υφυπουργός αθλητισμού πάει τεμέκ τώρα να βάλει τάξη στο ΥΠΑΑΤ….αλλά τί να κάνει και ο Μητσοτάκης….τον ανέχεται και τον υπουργοποιεί γιατί έχει απίστευτη δύναμη στο Ηράκλειο και τις πλάτες της Ντόρας….βγαίνει βουλευτής για πλάκα ενώ δεν ξέρει την τύφλα του….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι