Υψηλά τα ποσοστά ανεργίας στη Δυτική Μακεδονία

15 Δεκεμβρίου 2023
11:15

Στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας καταγράφονται και πάλι τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας, για το Γ΄ τρίμηνο του 2023.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ). για το συγκεκριμένο τρίμηνο, το ποσοστό της ανεργίας φτάνει στη Δυτική Μακεδονία στο 17,3%, ενώ στη δεύτερη θέση είναι η Ήπειρος με 15,4%.

Τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας παρατηρούνται στις γυναίκες, στα άτομα ηλικίας έως 24 ετών, στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και στα άτομα που έχουν ολοκληρώσει έως λίγες τάξεις Δημοτικού.

ΕΡΤ Κοζάνης

9 σχόλια

  • με Αμανατίδη αυτά τελειώνουν, θα είμαστε πρωταθλητές σε θέσεις εργασίας….stay tunned Που λέμε και στο χωρίο μου (κάπου στα Καϊλάρια)

  • Πώς γίνετε να έχει από την μία υψηλότερα ποσοστά Ανεργίας η Δυτική Μακεδονία και από την άλλη υψηλότερα ποσοστά σε ψήφους η Νέα Δημοκρατία.
    Εξηγείτε αυτό;;;
    Πραγματικά είναι για …….!!!!!

  • Κάποιοι επιμένουν ότι η περιοχή μας βρίσκεται σε αναπτυξιακή πορεία. Η πραγματικότητα δυστυχώς γι’ αυτούς είναι αμείλικτη.

  • εκείνη η αναπτυξιακή μετάβαση
    της επιτελικης μπουρδολογιας;
    εκείνα τα συνεδρια μοι ατελείωτες ημερίδες
    τι απογιναν;
    μερίδες με αστακομακαροναδες
    και μοσχαροκέφαλα σε χασαπο
    ψαροταβερνες!
    μελέτες,μελέτες, μελέτες!
    εκατομμύρια χαμένα κι ούτε
    μια θέση εργασιας!
    ένα δάσος χαρτί Α4 με ψέματα,ψεματα,ψεματα!
    Μουσουρουλή;που εί;δευρο εξω!

    • Αν κάποιος είναι σωστός και δίκαιος τον σταυρώνουν και τον εκμεταλλεύονται,δεν είναι όλοι τυχεροί ή υπάρχουν και ανθρβποι που θέλουν να βρουν δουλειά με την αξία τους, χωρίς να φιλαν κατουρημενες ποδιες. Όσο για τα μεγάλα λόγια περί τεμπελιάς εύχομαι να μη βρεθείτε ούτε σεις ούτε τα παιδιά σας στη θέση κάποιων “τεμπέλων”

  • Η συντριπτική πλειοψηφία αυτού του ποσοστού ΔΕΝ θέλει να εργαστεί στην πραγματικότητα ή εργάζεται μαύρα και περιστασιακά απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα διάφορα επιδόματα.

    • Υπάρχουν και άνθρωποι που θέλουν να εργαστουν και κάνουν χρόνια τα χαρτιά τους σε ΑΣΕΠ, διμηνα κλπ, χωρίς να τους παίρνουν πουθενά επειδή δε θέλουν να βάλουν μέσο για τα αυτονόητα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.