prwtoselida


       

kozan.gr: Διαρροή στην τηλεθέρμανση θα αφήσει μεγάλο τμήμα της Κοζάνης χωρίς θέρμανση μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου 16/12

15 Δεκεμβρίου 2023
20:35

Σύμφωνα με πληροφορίες του kozan.gr, διαρροή τηλεθέρμανσης που εντοπίστηκε γύρω στις 19:00 το βράδυ της Παρασκευής 15/12 στην οδό Δημοκρατίας στην Κοζάνη έχει ως συνέπεια μεγάλο τμήμα της Κοζάνης και συγκεκριμένα όλες οι κατοικίες που βρίσκονται από το ύψος της οδού Παπασιώπη έως και τον κόμβο του Τρίκου (στην έξοδο της πόλης) μαζί με παράπλευρες οδούς δεν θα έχουν θέρμανση μέχρι το Σάββατο το μεσημέρι 16/12, καθώς οι εργασίες αποκατάστασης θα ξεκινήσουν το πρωί της ίδιας μέρας.

kozan.gr

9 σχόλια

  • Ακόμη δεν παραιτήθηκε κανείς.
    Αλήθεια εκείνοι που έλεγαν στο παρελθόν τα μεγάλα λόγια,αλλά δεν πρόσεξαν καθόλου την επιχείρηση, που βρίσκονται τώρα και κάνουν ότι δεν τους αφορουν οι συνεχείς βλαβες

  • περυσι μονιμως δεν ειχαμε θερμανση στην περιοχη μου ολο το χειμωνα,ενας θερμοστατης να αναβει και να γραφει και να γραφει μοναδες,τελικως 2000 ευρω ,θα τα παρουν καλα… εφετος εβαλα κλιματιστικο ,οπως κια ολοι αυτο θα κανουν το δικτυο δεν …καθε μερα και καπου βλαβη.οχι ρε φιλε ομως να μου ερθει 2000 και να μην παει το σπιτι πανω απο 18 βαθμους σπιτι του 2010.τελικα καλα κανουν οι περισσοτεροι και αφηνουν φεσια 2 και 5 και 10 χιλιαδες και ουτε τα κοβουν και εχουν θερμανση κανονικα.

    • Έλα να αλλάξουμε έλα εσύ στο χωριό να πληρώνεις 3 με 4 χιλιάρικα το χρόνο σε πετρέλαιο και το θερμοστάτη στο 19 με 20. Όλα αυτά τα χρόνια έχετε ζέστη με λίγα χρήματα και μόνιμος παράπονα .καλά έκανες και έβαλες κλιματιστικά αλλά σκέψου τι ΔΕΗ με 18 λεπτά την κιλοβατώρα προς το παρόν βέβαια γιατί πλέον είναι χρηματιστήριο να δούμε στο τέλος τις χρονιάς εάν είσαι κερδισμένος

    • Να είσαι καλά που μας αναίγεις τα μάτια για να επιλέξουμε οικονομικότερο τρόπο θέρμανσης απο την τηλεθέρμανση. Θα σκίσουν τα πτυχία τους οι μηχανικοί που κάνουν τις τεχνικοικονομικές μελέτες

  • Μην φοβάστε . Όταν θα κλείσει η τηλεθέρμανση η θα πάει στον ιδιώτη τότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Απλά θα τη θέρμανση θα την πληρώνετε χρυσάφι όπως το ρεύμα . Τότε να δούμε σε ποιον θα κάνετε τα παράπονα σας συνέχεια . Που λογικά τα κάνετε εγώ μαζί σας σε αυτό αλλά βλάβη μετά με τέτοιο καιρό μην περιμένετε να γίνει . Γυρίστε λοιπόν από τώρα σε κλιματιστικά να κάνετε ποιο πλούσια τι ΔΕΗ η βάλτε πετρέλαιο να δούμε πόσα χρήματα θα πληρώνεται.

    • Με 103€/MWh, που θέλετε να πάει η τηλεθέρμανση, δεν θα έχετε θέρμανση ούτε καν οι υπάλληλοί της, που σχολιάζετε ξεδιάντροπα!

      Η τηλεθέρμανση πέθανε επειδή αφήσατε να μαζευτούν 30 εκατομμύρια φέσια! Μαζέψτε τα λεφτά και τα προβλήματα θα λυθούν σε μια μέρα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι