Αναφορά αναγνώστη στο kozan.gr: Κοζάνη: “Εδώ κι αρκετό καιρό ο δημόσιος φωτισμός επί της οδού Γαλιλαίου στα Πλατάνια δεν ανάβει”

17 Δεκεμβρίου 2023
05:53

 

Εδώ και αρκετό καιρό ο δημόσιος φωτισμός επί της οδού Γαλιλαίου στα Πλατάνια δεν ανάβει. Σήμερα είναι το 2ο ή 3ο συνεχιζόμενο βράδυ που δεν ανάβουν τα φώτα και όλα είναι κατασκότεινα έξω και φοβόμαστε να περπατήσουμε τα βράδια. Μπορείτε να το δημοσιεύσετε μήπως και γίνει κάτι;

4 σχόλια

  • Τώρα σε λίγο καιρό θα γίνει η μελέτη και σε μερικά χρόνια μπορεί να αναλάβει ο ανάδοχος που θα αλλάξει τον διακόπτη.

  • Όντως ανάβει οπότε θέλει, το πρόβλημα είναι παλιο και εχουν ξαναγίνει οι απαραίτητες ενέργειες αλλά δεν λύθηκε. Σήμερα πάμε για τρίτη συνεχόμενη μέρα και πραγματικά στην γειτονιά αυτή το βράδυ επειδή είναι στο τέλος του σχεδίου πόλεως και δεν υπάρχει αλλη πηγή φωτός κοντά δεν βλέπεις ούτε την μύτη σου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.