2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Judo Ανδρών για τον έφηβο Συμεωνίδη Σταύρο από το Αθλητικό Σωματείο Αρίσταρχος Κοζάνης

17 Δεκεμβρίου 2023
06:57
Κανένα σχόλιο
Μεγάλη επιτυχία για τον αθλητή του συλλόγου μας, Συμεωνίδη Σταύρο, ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Judo Ανδρών-Γυναικών. Μια επιτυχία που παίρνει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν λάβουμε υπόψιν την ηλικία του αθλητή μας, μόλις 16 ετών, ο οποίος αγωνίζεται κανονικά στην κατηγορία των Εφήβων.
Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται στην σκληρή και μεθοδική δουλειά του Σταύρου όλα αυτά τα χρόνια, ο οποίος αποτελεί πρότυπο αθλητή για τους μικρότερους αθλητές μας.
Το μέλλον σου ανήκει Σταύρο !
Συγχαρητήρια σε εσένα και στην οικογένειά σου!
Επόμενος στόχος η 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων σε ένα μήνα!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι