Ολυμπία Τελιγιορίδου : “Εκεί στη ΝΔ Καστοριάς τι κάνετε; Στην κυβέρνησή όλα καλά;”

17 Δεκεμβρίου 2023
10:34

Ακύρωση της οριστικής προσφοράς σύνδεσης του υδροηλεκτρικού σταθμού του φράγματος Νεστορίου από  ΔΕΔΗΕ.

Προεκλογικά ο κ. Μητσοτάκης ήρθε στην Καστοριά 2 φορές και ψευδόμενος  έλεγε τη μια μέρα πως υπογράφηκε η σύμβαση για το φράγμα Νεστορίου και την επόμενη πως τελικά δεν υπογράφηκε αλλά με δική του παρέμβαση  θα υπογραφεί!

Πέρασαν 8 μήνες από τότε και όχι μόνο δεν έγινε τίποτε αλλά αντιθέτως ο ΔΕΔΗΕ προχώρησε στην ακύρωση της οριστικής προσφοράς σύνδεσης του υδροηλεκτρικού σταθμού του φράγματος.

Ακούσαμε μάλιστα πριν λίγες μέρες στο Περιφερειακό Συμβούλιο από τον κ.Κασαπίδη πως το θέμα ήταν σε γνώση της βουλευτού κ. Αντωνίου η οποία και θα το έλυνε εμποδίζοντας την ακύρωση με νομοθετική παρέμβαση.

Κι επειδή η ανικανότητα των τοπικών παραγόντων της ΝΔ, βουλευτή , περιφερειάρχη κλπ να παράγουν έργο και να προστατέψουν την περιοχή, βλάπτει σοβαρά την Π.Ε. Καστοριάς, καλούμε την κυβέρνηση να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση του φράγματος Νεστορίου και στον υδροηλεκτρικό σταθμό.

Ένα σχόλιο

  • Από ραγιάδες που ψηφίζουν μια ζωή με κριτηριο και τυράκι την πατριδογνωσία τι περιμένεις
    Ψωμί Κι ελιά
    Εδώ ο βουλευτής της ΝΔ χαιρόταν που έγινε μονοεδρικη η Καστοριά για μη πληρώνεται “τσάμπα” ο δεύτερος (ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ)
    Μην τους ξυπνάς λέμε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.