Kozan.gr: Πτολεμαίδα: Κινητοποίηση – παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΤΗΠ για την αύξηση στην τιμή της τηλεθέρμανσης πραγματοποίησε, την Τρίτη 19/12, ο ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ κι άλλα εργατικά σωματεία της περιοχής – Aκολούθησε πορεία κι υποβολή ψηφίσματος στο Δημαρχείο Εορδαίας (Βίντεο & Φωτογραφίες)

19 Δεκεμβρίου 2023
13:17

Κινητοποίηση – παράσταση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΤΗΠ για την αύξηση στην τιμή της τηλεθέρμανσης πραγματοποίησε, την Τρίτη 19/12,  ο ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ κι άλλα εργατικά σωματεία της περιοχής. Aκολούθησε πορεία κι υποβολή ψηφίσματος στο Δημαρχείο Εορδαίας.

15 σχόλια

    • κ εγώ γελάω μαζί τούς αλλά θα έπρεπε να είμαστε όλοι εκεί μαζεμένοι για να μην περάσει η αύξηση…καλά μας κάνουν γιατί το μόνο που κάνουμε είναι να αντιδρούμε απ’ το πληκτρολόγιο.

    • Γελα γελα…οταν σου ρθει η τηλεθερμανση χαχανουλη θα παψεις να γελας εκτος αν εισαι βολεμενο προβατο που τρωει το παπα περι δηθεν σταθεροτητας…που ειναι πολυ τσι μοδος τα τελευταια 4 χρονια…και δεν σε νοιαζει και 1 εκατομμυριο να σε βαλουν να πληρωνεις εσυ θα λες γελαω με κατι γιαλατζι κουμουνιστες.

  • Το καπέλωμα της συγκέντρωσης από το ΚΚΕ δίνει άλλοθι στη δημοτική αρχή να προχωρήσει στην επικύρωση της ΑΠΙΘΑΝΗΣ αύξησης που αποφάσισε κατ’εντολή Πλακεντά
    Το ΔΣ της ΔΕΤΗΠ .
    Το ελάχιστο ποσοστό του ΚΚΕ ως δημοτική παράταξη δεν αντιπροσωπεύει σε καμία περίπτωση ούτε εκπροσωπεί τους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία ,ως ποσοστό της κοινωνίας της πόλης.
    Μην προβάλλετε απίθανους τύπους σαν την Χολμπα ή σαν τον κ.Κοκκινιδη που ως παράταξη δεν θα υπάρχει πουθενά σε λίγες μέρες λόγω του ότι δεν συμμετείχε στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.
    Αφουγκραστείτε τον λαό τον απλό δημότη και μιλήστε μαζί του φίλοι δημοσιογράφοι.
    Μην καλύπτετε την επαίσχυντη απόφαση που λήφθηκε.

    • Η Τ/Θ έχει δεσμευτεί για τιμή στο 75% της τιμής του πετρελαίου ΑΡΑ έπρεπε να πληρώνεις τα χρόνια του μνημονίου 80€ από τότε,αλλά υα έκανες γαργάρα όταν στην φλώρινα και στα υπόλοιπα μέρη πληρώναν 130 την μόνάδα του πετρελαίου.
      Τώρα στο 40 % της τιμής του πετρελαίου σου φαίνεται επέσχυντη

  • ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗ ΦΟΡΕΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΒΑΝΤΑΡΕΤΕ

    • Την ΔΕΗ οι αριστεροί την έφτασαν να είναι έτοιμη να κλείσει.
      Από 400 Εκκ κέρδη το 2014 την έφτασαν στα 900Εκκ ζημίες το 2019,οπότε και 45% θα τους δώσουμε

  • Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος θα ήταν είτε θετικός είτε τουλάχιστον ουδέτερος στη μόνη αντίδραση που υπήρξε στην αφαίρεση ενός μισθού από το πορτοφόλι του καθενός μας στην περιοχή. Φαίνεται ξεκάθαρα οτι κάποιοι έχουν κάνει δουλειά τους τα σχόλια, και μάλλον πληρώνονται από τα λεφτά που θα κοπούν από τους υπόλοιπους λόγω τηλεθέρμανσης.

  • αν σου φαίνεται πολύ η αφαίρεση ενός μισθού από το πορτοφόλι του καθενός ,όταν θα την κλείσετε πόσο θα σου φανούν τα100 και 130 που θα σου έρθει η μονάδα, τότε να δεις πόσοι μισθοί θα σου φύγουν και μάλλον θα την κοπανήσεις για τα νότια και θα αφήσετε τους παππούδες να κρυώνουν ,το έχχετε ξανακάνει πολλές φορές

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.