kozan.gr: Kόντρα Kασαπίδη – Σαββόπουλου στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, το απόγευμα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου, με αφορμή την άδεια ηλεκτροπαραγωγής του φράγματος Νεστορίου κι ότι (αυτή) τελικά χάνεται οριστικά: “O κ. Σαββόπουλος προσπαθεί να παρουσιάσει ότι χάθηκε τώρα η άδεια θέλοντας εμμέσως να πει ότι φταίει η παρούσα Περιφερειακή Αρχή σα να είναι ο ίδιος άμοιρος των ευθυνών που συμμετείχε τα πρώτα 2 χρόνια. Δεν είχα ποτέ μια ενημέρωση επί αυτών των ζητημάτων”, είπε ο Γ. Κασαπίδης – “Ό,τι δε σας συμφέρει, δεν το γνωρίζετε. Λέτε ένα μεγάλο ψέμα”, απάντησε ο Δ.Σαββόπουλος (Βίντεο)

19 Δεκεμβρίου 2023
19:25

Kόντρα Kασαπίδη – Σαββόπουλου σημειώθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, το απόγευμα της Τρίτης 19 Δεκεμβρίου, με αφορμή την άδεια ηλεκτροπαραγωγής του φράγματος Νεστορίου κι ότι (αυτή) τελικά χάνεται οριστικά (ημερομηνία λήξης 19/12)/2023. Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, στις 4/12, ο Δ. Σαββόπουλος, απευθυνόμενος προς τον περιφερειάρχη Γιώργο Κασαπίδη, ζήτησε να πληροφορηθεί αν είχε λάβει γνώση εγγράφου που έστειλε  ο ΔΕΔΔΗΕ προς την Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, με το οποίο ανακαλεί την οριστική προσφορά για την άδεια ηλεκτροπαραγωγής του φράγματος! Το θέμα τέθηκε, εκ νέου στη σημερινή συνεδρίαση από την Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς και δείτε τι συνέβη:

 

20 σχόλια

  • Ο κασαπιδης ο αληθειας αχαχαχαχαχαχα
    καλο πολυ καλο ανεκδοτο!
    δεξιοςμητσοτακικος και αληθεια ειναι δυο δρομοι που δεν συναντιουνται ποτε , καληνυχτα κασαπιδακο τερμα τα ψεματα ωρα να μαζευεις μπογαλακια! 4 χρονια χαμενα για την Δ.Μακεδονια ηταν παρα πολλα!

    • Ασε τον Μητσοτακη , θα τον έχεις πρωθυπουργό για πολλά χρόνια ακόμα . Συριζοτρολ της συμφοράς πάρε το Κασελάκη σου και βουρ για τον Αρινταγα .

      • Ο/Η Ευτυχως που θα τον εχουμε για να γελαμε με το χαλι του και με το δικο σας περισσοτερο! λέει:

        Βολεμενο δεξιοπροβατο κανε τεμεναδες μη το πω διαφορετικα…για ενα μαρκετ πας της συμφορας , αυτος σας αξιζει αυτον εχετε , εγω δεν τον ψηφισα και δεν τον αναγνωριζω για πρωθυπουργο μου απλα τον ανεχομαι! Ενταξει ειμαστε δεξιοβολεμενο?
        Πρεπει να σε εχει πονεσει πολυ ο Συριζα με μια μονο τετραετια για να νομιζεις οτι οποιος δεν ανεχεται την καταντια που εφερε ο ηγετης σου της ξαπλωστρας…ειναι οπωσδηποτε Συριζα!
        Εφιαλτες βλεπεις με τον Συριζα ακομη και μετα απο τοσα χρονια!

  • Ούτε στη τελευταία συνεδρίαση ως Περιφερειάρχης δεν έχει το θάρρος να αναλάβει την ευθύνη της διοίκησης του.

  • Δεν ειχε χρόνο για τέτοια αστεία θέματα

    Ετρεχε καθε τρεις και λιγο με το κλάστερ του στις Βρυξελλες για ετοιμαζει τις 30.000 θεσεις εργασίας του Λευκου Δράκου

    Θα τα βλεπουν τα παιδια μας το 2030 και θα ΕΞΟΡΓΙΖΟΝΤΑΙ γιατι ο τοπος τους μαράζωσε με αυτούς τους τυπους των Βρυξελλών

  • Γιγαντα Σαββοπουλε τον ξεγυμνωσες,πολυ λιγος αποδειχθηκες κασαπιδη,ποτε δεν ανελαβες καμμια ευθυνη,ολο τις εριχνες στους συμβουλους σου,χωρις ντροπη μιλας και για το ευαγγελιο ενω ξερεις οτι λες ψεμματα,μπραβο Σαββοπουλε,αρκετα με τον ανυπαρκτο ξερολα.

    • Ο Σαββόπουλος ήταν αντιπεριφερειάρχης και οχι απλός σύμβουλος. Έχει και αυτός τεράστιες ευθύνες που το έργο του φράγματος δεν προχώρησε και φυσικά έχει μεγάλες ευθύνες και για την οριστική προσφορά που έληξε.

      • Φαίνεται δεν παρακολούθησες το βίντεο. Για να μην εκτίθεσαι, μάθε ότι ο Σαββόπουλος ενημέρωνε συνεχώς τον Κασαπίδη για τον κίνδυνο να ακυρωθεί το έργο, ακόμα και στη δεύτερη διετία που δεν ήταν πλέον αντιπεριφερειάρχης. Ο Κασαπίδης όμως δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για να το αποτρέψει.

        • Δηλαδή ο Σαββόπουλος απλά ενημέρωνε; Καλό αυτό να πληρώνεσαι σαν αντιπεριφερειάρχης και να ενημερώνεις απλά! Αυτός γιατί δεν έδωσε λύση; Αν δεν μπορεί γιατί να γίνει πάλι αντιπεριφερειάρχης; Μια χαρά ενημερώνουν και οι υπηρεσιακοί !

          • Εκτός από αδιάβαστος, είσαι και άσχετος με τον τρόπο που λειτουργούσε ο απερχόμενος περιφερειάρχης. Ήταν τόσο συγκεντρωτικός, που δεν άφηνε κανέναν να παίρνει πρωτοβουλίες. Ήθελε να τα διαχειρίζεται όλα προσωπικά. Και ιδού το αποτέλεσμα!

        • Εντάξει κ. Σαββόπουλο. Έδωσες εξετάσεις και πέρασες. Είπαμε τα επόμενα 5 χρόνια θα είσαι αντιπεριφερειαρχης αφού δεν κατάφερες να γίνεις βουλευτης. Θα απογειώσεις την Καστοριά όπως έκανες τόσα χρόνια στην αυτοδιοίκηση. Καληνύχτα Καστοριά.

          • Βρε αυλικέ μην σε πονάει τόσο πολύ που βγήκε ο Σαββόπουλος πάλι πλησιάζοντας το ρεκόρ του.
            Ο κόσμος της Καστοριάς τον αγαπάει και φαίνεται.
            Τώρα για εσάς ξύδι και επιστροφή στην κανονικότητα

  • Ο Σαββόπουλος δεν έχει πει ποτέ στη ζωή του ψέματα!!!
    Δηλαδή ή πρέπει να είναι Αντιπεριφερειάρχης ή να μην υπάρχει παράταξη!!!
    Έλεος πια!

    • Τα λάθη του απερχόμενου περιφερειάρχη οδήγησαν τον τόπο στην απραξία και την απαξίωση. Ελπίζουμε ο νέος να μην επαναλάβει τα ίδια λάθη.

    • Ο κύριος είναι βολεψακιας. Κρατούσε στασίδι και δεν κατήγγειλε τον Κασαπίδη ούτε ανεξαρτοποιήθηκε όταν σαν αντιπεριφερειάρχης είδε ότι ο Κασαπίδης δεν έκανε τίποτε. Σαββόπουλε άντε να δούμε τώρα τι θα κάνεις. Μας φόρτωσες τον Κασαπίδη και η Καστοριά έσβησε με εσένα δύο χρόνια στο τιμόνι. και τώρα άντε ξανά αντιπεριφερειάρχης Κοίτα μην φταίνε πάλι οι άλλοι αν δεν κάνεις τίποτε για άλλη μια φορά

  • Πόσο πολύ σας πονάει ο Σαββόπουλος μπαμ κάνει, πρόσφατα ο λαός της Καστοριάς έδειξε την αγάπη τού στο πρόσωπο του,αν ορισμένα τρολακια δεν πήραν το μήνυμα πρόβλημα τους, μακάρι να είχαμε και άλλους Σαββόπουλους στην αυτοδιοίκηση, όσο για κάποιον πικραμένο που λέει για βουλευτιλικια να ξέρει πως αν τον βάζανε στην λίστα θα έκανε περίπατο, όσο για το φράγμα φταίει ο υπερσυγκεντρωτισμος του κασαπιδη και η ανεπάρκεια του, πάντα του φταίνε οι άλλοι ποτέ ο ίδιος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.