kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Επιστρέφει, με άλλη ιδιότητα, στο Δήμο Κοζάνης;;;

20 Δεκεμβρίου 2023
07:30

Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Κοζάνης ώστε να υπάρξει συνεργασία ως επιστημονική συνεργάτιδα του νέου Δημάρχου Γ. Κοκκαλιάρη  φέρεται να είναι η δικηγόρος Κοζάνης Ν. Μπουμπόναρη. Η απερχόμενη περιφερειακή σύμβουλος, που ήταν υποψήφια με το συνδυασμό “Ελπίδας της Γ. Ζεμπιλιάδου και δεν επανεκλέχθηκε στο νέο περιφερειακό συμβούλιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα επιστρέψει, ως φαίνεται, με άλλη ιδιότητα στο Δήμο Κοζάνης, όπου, παλαιότερα, είχε διατελέσει, ως αιρετή, Αντιδήμαρχος & Πρόεδρος Νομικού Προσώπου.

Η Χύτρα

23 σχόλια

  • Μπραβο στο νεο δημαρχο η επιλογη τις κυριας μπουμποναρη δειχνει οτι αυτα τα νεα παιδια που ανελαβαν τον δημο θελουν πραγμστικα να κανουν κατι γιαυτη την ερμη κοζανη..

  • Όλος ο συνδιασμός της Ζεμπιλιάδου στο νέο Δήμαρχο, ενδιαφέρον….
    αρχίζουν να φαίνονται οι προεκλογικές συναλλαγές !!!
    Άντε μένει ο Γρηγοριάδης, Κωνσταντόπουλος κλπ

  • όλοι όσοι έχουν αποτύχει στην περιφέρεια όσον αναφορά την εκλογή τους βρήκαν θεσούλα βλέπε Αλιφερης Νικολέτα….έτσι προχώρα κυρ’Γιαννη και αν αν βρεις υποψήφιο για την άλλη φορά…..όλα τα είχες από μόνο σου συνεννοηθει πολύ πριν τις εκλογές
    μοιράζει θεσούλες…κουτοπονηρια και τίποτα άλλο.

  • Καλόν είναι ο νέος δήμαρχος να αγκαλιάσει όλη την πόλη και να αξιοποιήσει ανθρώπους και από άλλους συνδυασμούς. Αξιόλογοι άνθρωποι υπάρχουν παντού. Αρκεί να θέλουν να στηρίξουν τη νέα προσπάθεια.

  • Αλήθεια δεν έχει να επιλέξει άλλα άτομα ;
    Έτσι πιστεύει και θεωρεί την ανανεωση
    Απλώς ομολογεί τη συνέχεια που έχει ως πρώην μέλος της απερχόμενης παραταξης

  • Ποιος τελικά έχει το “πάνω” χέρι στον νέο Δήμαρχο, ο Κωνσταντινίδης ή ο Κουκουλόπουλος. Μήπως μοιράζονται τα πρόσωπα που θα αναλάβουν σημαντικά πόστα; Κακή εντύπωση δίνεις Γιάννη.

    • Πάντως ενα μπράβο στο πασοκ Κοζάνης καλό είναι να το πείτε άπαντες…μπορεί να κάψατε κάνα δυο καλά στελέχη αλλά πήρατε όλα τα πόστα!
      Πρόεδρε κανε διεύρυνση ας πάρουμε και αυτούς τους χαμένους μαζί μας,μόνο ο Κουκουλόπουλος θα μείνει με2-3.

  • Η κ. Μπουμποναρη έχει τις γνώσεις και την επιστημονική κατάρτιση κατάλληλη για να συνεισφέρει αποτελεσματικά. Επίσης έχει ένα γνήσιο ενδιαφέρον για τους πολίτες ανεξάρτητα από τις πολιτικές τους απόψεις.
    Μία συνάδελφός της

  • Μπράβο στον νέο δήμαρχο για την εξαιρετική του επιλογή.
    Η κ. Νικολέτα είναι άνθρωπος του δικαίου, ορθή, τίμια κ δίκαιη τοποθέτηση.

  • Μπράβο στην κ. Μπομποναρη.παντα ευγενική και με χαμόγελο. Άλλωστε της αξίζει η θέση γιατί έχει γνώσεις από τα κοινά. Σωστή επιλογή κ. Δήμαρχε!!!! Καλή αρχή

  • Για γέλια και για κλάματα…επιλογή που α μη τι άλλο δηλώνει την ανασφάλεια του νέου δημάρχου
    Από το συνδυασμό του δεν είχε άλλο πρόσωπο για την θέση αυτη ; αλλά όπως έγινε γνωστό κανένα από τους μη εκλεγμένους δεν αξιοποίησε
    ολοφάνερα εκτελεί εντολές κουκουλοπουλου

  • Μπράβο στους υποψήφιους νεροκουβαλητές τον ψήφων που θα μείνουν έξω απ το χορό και το φαγοπότι μπρε μπρε μπρε

  • Ο δήμαρχος και κάθε δήμαρχος πρέπει να γνωρίζει ότι ο κόσμος τον ψήφισε για αλλαγή καί για κάτι καλύτερο αν είναι να ψηφίζουμε καί να μένουν οι ίδιοι τι καταλάβαμε.δεν λέω μπορεί να είναι άξια αλλά οι πολίτες έκριναν ότι πρέπει να μείνει εκτός…. οποίος κατάλαβε κατάλαβε και προσοχή που ψηφίζουμε…..

  • Ο Δήμαρχος πρέπει να επιλέξει ικανά στελέχη για να κάνει τη δουλειά του. Μπράβο που αξιοποιεί ανθρώπους με βάση τις ικανότητες του και όχι μόνο τα “δικά μας παιδιά”. Να τον κρίνουμε για το έργο του και όχι για τις επιλογές προσώπων που θα τον βοηθήσουν να κάνει έργο που περιμένουμε όλοι…

  • Αγαπητοί φίλοι και συγγενείς της Νικολέτας, είμαστε και εμείς οι υπόλοιποι που ξέρουμε τις πραγματικές ικανότητες των ασχολούμενων με τα πολιτικά, στην Κοζάνη,οπότε μην την διαφημίζετε ως την πλέον κατάλληλη. Προφανώς, ο Γιάννης δεν έχει και πολλές επιλογές στους δικούς του υποψήφιους και ψάχνει γύρω γύρω σε ανθρώπους που αγαπάνε τις θεσούλες.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.