Kozan.gr: Xυτρα ειδήσεων: Ποιοι διεκδικούν και με τι αντικείμενο μία θέση Αντιπεριφερειάρχη

20 Δεκεμβρίου 2023
11:31

 

Λίγες ώρες απομένουν πριν την ανακοίνωση των Αντιπεριφερειάρχων της νέας Περιφερειακής Αρχής του Γ.  Αμανατίδη κι όπως μαθαίνουμε o ίδιος φέρεται να έχει καταλήξει ήδη στο ποια πρόσωπα θα ασκήσουν διοίκηση και σε ποια πόστα. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της στήλης ο Χ. Γκοβεδάρος φέρεται ότι θα αναλάβει Αντιπεριφέρεια με αντικείμενο τα τεχνικά έργα και τις υποδομές σε επίπεδο έδρας (όχι μόνο Π.Ε. Κοζάνης), ο Α. Φούντογλου Αντιπεριφέρεια σχετιζόμενη με τα θέματα υγείας & πρόνοιας, ο Λ. Μεταξάς, μάλλον, κατευθύνεται στην Αντιπεριφέρεια Οικονομικών για την οποία ακουγόταν και το όνομα του Ι. Κιοσέ ο οποίος πιθανότητα θα αναλάβει κάποια Αντιπεριφέρεια σε ζητήματα πολιτικής προστασίας. Την Αντιπεριφέρεια Αγροτικής ανάπτυξης φαίνεται πως θα την αναλάβει ο Π. Χαρούμενος από την Καστοριά. Ο Ν. Λυσσαρίδης θα έχει Αντιπεριφέρεια σχετιζόμενη με την επιχειρηματικότητα και το ΕΣΠΑ ενώ ο Α. Ραφαηλίδης θα αναλάβει Αντιπεριφέρεια αντίστοιχη με εκείνη που είχε στο Δήμο Κοζάνης, σχετιζόμενη με τη ψηφιακή μετάβαση και τις νέες τεχνολογίες. Υπάρχει μια σκέψη να γίνουν δύο ξεχωριστές Αντιπεριφέρειες Πολιτισμού & Αντιπεριφέρεια Παιδείας με την Π. Φαρμάκη και την Ο. Πουταχίδου να είναι οι επικρατέστερες γι’ αυτά τα πόστα, ωστόσο με το συγκεκριμένο σενάριο, να τονισθεί, πως οι Αντιπεριφέρειες ξεπερνούν κατά μια τον αριθμό των προβλεπόμενων έμμισθων Αντιπεριφερερειών γι’ αυτό δεν είναι  και τόσο ξεκάθαρο το τι εν τέλει  θα συμβεί. Τέλος, όπως ήδη έχει γράψει από καιρό η στήλη, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κοζάνης θα είναι Κ. Βύζας και Προέδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ο Ν. Σαμαράς. Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Καστοριάς  θα είναι ο Δ. Σαββόπουλος, Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών θα είναι ο Ι. Τσακνάκης  κι Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας ο Α. Τάσκας. Αυτές είναι οι τελευταίες πληροφορίες ωστόσο με την επίσημη ανακοίνωση του νέου Περιφερειάρχη δεν αποκλείεται να έχουμε κι εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής που μπορεί να τροποποιήσουν ελαφρώς τα προαναφερόμενα.

Η Χύτρα

9 σχόλια

    • υπερεκτιμημένος ο κύριος… αλλάζει αρχηγούς για να σωθεί πολιτικά. Η Καστοριά βυθίζεται και αυτός μονίμως αντινομάρχης, αντιπεριφερειάρχης νίπτει τας χείρας του…αμειβόμενος αδρά!

  • Κερδαμε σύντροφοι. Βάλε και «εξωκοινοβουλευτικό» τον Παντελιδη και γίναμε ! Πάμε γερά
    Όλοι οι πρώην του Κασαπίδη επιτέλους θα πάρουν καρέκλα !!! Επιτέλους δικαίωση

  • Επειδή το εργο ηταν πολύ μεγάλο την προηγούμενη τετραετία στην αντιπεριφέρεια πολιτισμού…ας το δει ο νέος περιφερειάρχης και τουλάχιστον αυτή τη φορά να βρει εναν ειδικό συνεργάτη που να γνωρίζει και να έχει γνώσεις πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Καλή θητεία

  • Πουταχίδου ,Κιοσές,Χαρούμενος ,Λυσσαρίδης,Σαββόπουλος εκλεγμένοι και με άλλους αρχηγούς συνδυασμών.Εχουμε δει το έργο τους.

  • Πολύ ωραίες καρέκλες πήραν όλοι οι αυλοκόλακες και οι γενίτσαροι του νέου Περιφερειάρχη και μάλιστα με παχυλούς μισθούς!! Αρκετοί από αυτούς τους έπαιρναν και με τον προηγούμενο!!!Μια χαρά!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι