12 χρόνια ΟΑΠΝ Κοζάνης- The last dance, την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη, στις 21:00 στο ΚΥΚΛΟΝ (by Κοσμοκίνηση)

20 Δεκεμβρίου 2023
10:55

Σε έναν κύκλο, κάθε σημείο είναι ταυτόχρονα και αρχή και τέλος!

Ο κύκλος του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης, γνωστότερου ως ΟΑΠΝ, που συστάθηκε το 2011, κλείνει στις 31 Δεκέμβρη του σωτηρίου έτους 2023, με τον νόμο 5056/2023, που βάζει τέλος στα Νομικά Πρόσωπα των Δήμων.

Ευκαιρίας δοθείσης και επειδή κανένα “τέλος” δεν έρχεται με αδειανά τα χέρια, αποφασίσαμε, με τη στήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας, να διοργανώσουμε ένα ζεστό και γιορτινό event, την Πέμπτη 28 Δεκέμβρη, στις 21:00 στο ΚΥΚΛΟΝ (by Κοσμοκίνηση).

Προσκαλέσαμε τους Speakeasies’ Swing Band και θέλουμε και όλους εσάς δίπλα μας, για μια τελευταία γιορτή ως στελέχη του ΟΑΠΝ. Θα μας τιμήσει ιδιαίτερα η παρουσία όλων όσοι συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια, στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στις κοινωνικές δράσεις.

Οι Speakeasies’ Swing Band αλλά και μουσικές από DJ,s ελπίζουμε κι ευχόμαστε να μας παρασύρουν σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, με κέφι και χορό.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα υπάρχουν ειδικές τιμές στα ποτά. Τηλέφωνο κρατήσεων 6984545083.

Σας περιμένουμε…

10 σχόλια

  • Ο Μαρας δεν μπορεσε να κανει τιποτα στην κανονικη περιοδο και κανει τωρα μνημοσυνο ως κυκνειο ασμα του ΟΑΠΝ. Σίγουρα ειναι ο τελευταιος αντιδημαρχος του οργανισμου και χρονολογικα και απο θεμα επιδοσεων. Η ιστορια τον κατεταξε ….ως τον τελευταιο!

  • Ο Μαρας αντι να μοιρασει κολυβα και πικρο καφε για την ηττα του συνδυασμου του και του ιδιου προσωπικα, κανει παρτυ σε καταστημα εστιασης μερολιπτωντας επι τουτου υπερ συγκεκριμενου και κατα αλλων καταστηματων εστιασης. Αλλα καλα ο Μαρας ο ΟΑΠΝ ο Δημαρχος τι λεει γι αυτες τιες κινησεις ειναι υπερ????

  • Να πάτε και να περάσετε καλά …Να ζήσουμε να σας θυμόμαστε…ως ΟΑΠΝ αποτυχημένο….Εμείς θα πάμε στον Πάριο στη Θεσσαλονίκη 😁😁😁😂😂😂

  • Ωραία συμφωνία έτσι και αλλιώς όλα έτσι γίνονται στον ΟΑΠΝ. Μην ξεχάσετε να καλέσετε και τον Πορτοκάλογλου. Ίσως πληρωθεί με τις εισπράξεις.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.