prwtoselida


       

Σωματείο εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»: Τέλος στον χαρακτήρα της «ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ»

20 Δεκεμβρίου 2023
19:53

  Στην Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΔΕΗ αποφασίστηκε η αλλαγή του χαρακτήρα της ΔΕΗ σε εταιρεία «ιδιωτικού δικαίου» και η κατάργηση των εκπρόσωπων  των εργαζομένων από το Δ/Σ της εταιρείας.

Μπήκε ένα τέλος στον χαρακτήρα της « ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ».

Η ΔΕΗ στην Δυτική Μακεδονία, αλλά και σε όλη την χώρα, έδωσε Ανάπτυξη, στήριξε την Εθνική και την Τοπική οικονομία , διασφάλισε την ενεργειακή ασφάλεια της Πατρίδας μας , αλλά η απόφαση των μετόχων διαμορφώνει μία στρατηγική και πολιτική ανάπτυξης του Ομίλου χωρίς  διαφορετική άποψη και κυρίως  χωρίς την συμμετοχή των εργαζομένων, οι οποίοι έχουν  διαχρονικά πρωταγωνιστικό ρόλο στην εύρυθμη και παραγωγική λειτουργία της εταιρίας .

Το Σωματείο εργαζομένων  ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ», απαιτεί  από τη διοίκηση της ΔΕΗ, να αναθεωρήσει άμεσα την στάση της σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα και κυρίως να μην απαξιώνει και να μην περιφρονεί τον θεσμικό ρόλο του Συνδικαλιστικού Κινήματος!!.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                                                            ΕΝΩΣΗΣ

4 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι