prwtoselida


       

kozan.gr: Αναστάτωση στον Ι.Μ.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνης – Χτύπησε ο συναγερμός και διαπιστώθηκε πως υπήρχε άντρας εντός του ναού – Ειδοποιήθηκε η αστυνομία – Τι συνέβη; (Βίντεο & Φωτογραφίες)

20 Δεκεμβρίου 2023
22:26
Κανένα σχόλιο

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 21:20 το βράδυ της Τετάρτης 20/12 στον Ι.Μ.Ν. Αγ. Νικολάου Κοζάνης όταν άρχισε να χτυπά ο συναγερμός κι εργαζόμενος της security που έφτασε στο σημείο για να δει τις ακριβώς είχε συμβεί εντόπισε εντός του ναού έναν άντρα, ο οποίος φέρεται να ισχυρίστηκε πως αποκοιμήθηκε στο ναό και πως όταν ξύπνησε βρέθηκε κλειδωμένος, με το συναγερμό του ναού να ενεργοποιείται όταν εντόπισε τις κινήσεις του. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και μετά από λίγο έφτασε κι ο Παπα- Δημήτρης (Χαρισίου), πρωτοπρεσβύτερος, θεολόγος – εκπαιδευτικός, ιερέας στο Μητροπολιτικό ναό Αγ. Νικολάου Κοζάνης, ο οποίος άνοιξε την κεντρική πόρτα. Όπως λέει στο kozan.gr, ερεύνησε το χώρο εντός της εκκλησίας και διαπίστωσε ότι δε λείπει κάτι, ενώ δεν υπήρχαν κι ίχνη παραβίασης. Ωστόσο έγινε προσαγωγή στο τμήμα του άντρα που βρέθηκε εντός του ναού ώστε η αστυνομία να συνεχίσει την έρευνα και να βεβαιωθεί πως πράγματι οι φερόμενοι ισχυρισμοί του είναι αληθείς (ότι αποκοιμήθηκε κτλ.). Δείτε τι λέει για το περιστατικό o  Παπα- Δημήτρης (Χαρισίου),

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι