Αποχώρησαν 45 μέλη από την οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΠΕ Κοζάνης – Ποια είναι και τι αναφέρουν στο κείμενο που συνυπογράφουν

21 Δεκεμβρίου 2023
21:19

Με θλίψη αλλά με απόλυτα πολιτικό σκεπτικό, αποφασίσαμε την έξοδό μας από τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το κόμμα με το οποίο συμπορευθήκαμε για πολλά χρόνια, με μία Αριστερή λογική, μία λογική προσφοράς, χωρίς να υπολογίζουμε την ψυχική και σωματική κούραση, με απόλυτη ανιδιοτέλεια.

Με την αποχώρησή μας κλείνει ένας κύκλος. Τίποτε όμως δεν σταματάει εδώ. Παραμένουμε παρούσες και παρόντες στους συλλογικούς αγώνες της κοινωνίας, έτοιμοι και έτοιμες να αποτελέσουμε μέρος της συλλογικής προσπάθειας για μια πειστική πρόταση, για να δημιουργηθεί ένα εναλλακτικό , αριστερό και προοδευτικό αντίβαρο στην παντοδυναμία της Ν.Δ.

Θα αγωνιστούμε για τη διαμόρφωση μιας νέας πλειοψηφίας, ικανής να κυβερνήσει την χώρα υπέρ της κοινωνικής προόδου, της δημοκρατίας και των συμφερόντων των πολλών.

Υπογραφές

Βελημαχίτου Αννα ( μέλος ΝΕ)

Βότσης Νικόλαος

Βότση Αικατερίνη

Βότση Αναστασία

Βουνοτρυπίδης Χάρης

Γεωργιάδου Μαρία

Δεληγιαννίδου Φανή (μέλος ΝΕ)

Ζαραφίδου Κούλα

Καγκελάρη Αναστασία

Καζαντζίδης Παύλος

Καραγεώργος Δημήτρης

Καρακίτσιου Αναστασία

Κοκκινίδης Στάθης (μέλος ΝΕ)

Κοσμίδης Βαγγέλης (Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης)

Κουτσοσίμος Μανώλης

Λαμπαδάς Βάιος

Μαυρίδης Παναγιώτης

Μαυρίδου Κατερίνα

Μεντεσίδης Αιμίλιος (μέλος ΝΕ)

Μισαηλίδης Ηρακλής

Παπαδόπουλος Ραφαήλ

Σιαμπανόπουλος Αλέξανδρος

Σιχονιδης Θεόδωρος (μέλος ΝΕ)

Τόσκα Σοφία (μέλος ΝΕ)

Τσανιδου Ελένη

Χαλκιάς Θωμάς (Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ ΠΕ Κοζάνης)

Επίσης, αποχώρησαν αλλά 14  μέλη της τοπικής Οργάνωσης, που για λόγους Προστασίας των Προσωπικών τους Δεδομένων σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό (GDPR 2016/679) δεν επιθυμούν  να αναφερθούν  τα ονόματά τους και οι επιλογές όλων πρέπει να γίνονται σεβαστές.

Τέλος, νωρίτερα είχαν αποχωρήσει οι :

Γούλιαρου Θεοδώρα ( μέλος Κεντρικής Επιτροπής)

Κούτα Άννα (μέλος Κεντρικής Επιτροπής)

Λαμπαδάς Ευθύμης (μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας)

Μάντζιαρης Στέργιος (Γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης)

Χιωτίδης Γιώργος ( μέλος ΝΕ)

25 σχόλια

  • Απορώ τι σχέση έχουν κάποιοι σύντροφοι με το μελετημενο ΑντιΤσιπρικο σχέδιο της «ομπρέλας», για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ το οποίο μεθοδεύονταν εδώ και τρια χρόνια τουλάχιστον από στελέχη της πάλαι ποτέ ΒΗΤΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ.!

  • Στο κόμα σας οικοδομείται ο ουδέτερος άνθρωπος, χωρίς ιστορία, ρίζα και πρόσωπο.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ , το δεκανίκι της Παγκοσμιοποίησης. με κλονισμένο ηθικό, έχει μόνο τον εθνομηδενισμό ως επαναστατική πολιτική !
    Όλες οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ τσαλαπατήθηκαν και κουρελιάστηκαν. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξάντλησε όλα τα κοινωνικά αποθέματα ελπίδας.

    • Μεγάλες αλήθειες με λίγα λόγια. Μπράβο φίλε έπιασες το πραγματικό νόημα του ερχομού του φυτευτού Κασελάκη.

  • Συνεχιστε να εκτειθεστε κι αλλο ”συντροφοι”
    καθε μερα επιβεβαιωνετε αυτο που πιστευαμε εξ αρχης
    οτι ο Κασσελακης πραγματι ειναι μια χαρα και εσεις εχετε τα δικα σας θεματακια.

    Υ.Γ. αυτο το εναλλακτικο που ονειρευεστε οτι θα ειναι αντιβαρο στην παντοδυναμια του ωτοακουστη και της παρειτσας του να μας πειτε μονο τι ωρα θα γινει για να μαστε και εμεις εκει να το δουμε ναι?

  • Ας μας πει καποιος ποσους ψηφους εφερε ο καθενας απο τους παραπανω στις εκλογες και ποσο δουλεψε ο καθενας τους για να αποφασισουμε αν θα λειψουν ή οχι

  • Νομίζω ότι για τα κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Σκουρλέτης ,τσακαλωτος φίλης βουτσης Δριτσας κλπ καθως και τα τοπικά Χιωτιδης Γουλιαρου κλπ ήταν αφορμή ο Στ Κασελακης για την αποχώρηση τους από το ΣΥΡΙΖΑ αφού αποχώρησαν μετά την εκλογή του ως ΠΡΟΕΔΡΟΣ κι όχι πριν που ήταν υποψηφιος ή στο ψηφοδελτιο Επικράτειας . Διοτι αν γνώριζαν τι και ποιος είναι γιατί δεν αντέδρασαν παρά μόνο μετά την εκλογή τος στη θέση του προέδρου.!

  • Έμειναν οι γνήσιοι Αδαμίδης, Ντζιμανης. Πραγματικά ξεφτιλιστηκε ένα αριστερό κόμμα που ξεκίνησε αργά , γιγαντώθηκε απότομα λόγω μνημονίων και αυτοκαταστραφηκε λόγω ψεμματων.

  • ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.!
    Δεν ξέρω τι θα κάνει ο Κασελακης , αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δημιούργημα της ιδιας της κοινωνίας με μεγαλη εκτίμηση στον αδιαμφισβήτητο Α Τσίπρα.
    Αυτοί της ομπρελασ που έφυγαν δεν έχουν σοβαρή εκτίμηση στην κοινωνία Γι αυτό δεν εκλέχτηκαν βουλευτές εκτος από τον Τσακαλώτο .
    Το ίδιο συμβαίνει και τοπικά . Εκτος από το Γ Χιωτιδη που κι αυτός τελευταίος ήταν το 2015 σαν υποψηφιος βουλευτης. Στα νοσοκομεία πάντως ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ παρ ότι ήταν συνταξιούχος.

  • Όλοι αυτοί που δήθεν κοπτονται για την αριστερά κ το ΣΥΡΙΖΑ, έχουν τόσο σχέση με τις αξίες της Αριστεράς, όσο η Μενεγάκη με την αστροφυσική!!
    Δεν τους έθιξε οι αγκαλιές κ τα φιλιά με τον Καμμένο, οι βωμολοχίες του πολακη, ο λαϊκισμός κ η χυδαιότητα κ ενοχλήθηκαν τώρα!!

  • Στο καλό, η βάση μίλησε και μπορείτε να φύγετε μαζί με τα αριστερομετρά σας και καλό 3% σε όλους σας.

    Υ.Γ: Όποιος υπονόμευσε τον Τσίπρα καλά και φεύγει δεν έχει καμία δουλειά στο κόμμα.

  • Αυτός που διώχνει από το κόμμα τα μέλη του είναι ο εγωκεντρικός Κασελάκης. Θέλει να γίνει “χαλίφης στη θέση του χαλίφη” και μάλιστα με παρόμοιες προτάσεις. Αυτοί που τον ακολουθούν βιάζονται και κλείνουν θέσεις. Όνειρα χειμερινής νυκτός.

    • Μαλλον εσείς πιστεύατε ότι θα πάρετε ξανά θέσεις καρέκλες και παχυλούς μισθούς και δε σας βγήκε , αφ ενος μεν γιατί χάσαμε τις εκλογες και δεν εκλεγήκατε βουλευτές, κι απ την άλλη σας χάλασε την όρεξη η απρόσμενη γα ολους μας και κυριως για σας εκλογή του Κασελακη..!

  • Η Ν.Δ. και το ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ δεν κίνδύνευε απ’ αυτούς. Το πολιτικό κατεστημμένο της χώρας άλλους έχει στο μάτι. Και δεν θα μπορέσει να κοιμηθεί ήσυχα αν δεν αλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν αλλοτριώσει τους πασοκογενείς αγωνιστές που βρίσκονται εκεί. Γιατί απ’ αυτούς κινδυνεύει πραγματικά.

  • Δηλαδη ΚΎΡΙΟΙ κριτές ότι σας πασάρουν το δέχεστε;;;;;Όχι φεύγουμε από κάπου που δεν μας εκφράζει και είναι πολύ μακριά από αυτά που πιστεύουμε….Δικαίωμα μας είναι και νομίζω ότι δεν αφορά κανέναν η Έκφραση της Δημοκρατίας και του ελεύθερου λόγου είναι Δικαίωμα του καθενός…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.