Παρασκευή 22/12, σε ποιες οδούς της Κοζάνης δεν λειτουργεί η τηλεθέρμανση, λόγω διαρροής, μέχρι αύριο το μεσημέρι

22 Δεκεμβρίου 2023
15:20

Η Δ.Ε.Υ.Α. Κοζάνης ενημερώνει τους καταναλωτές τηλεθέρμανσης που διαμένουν ή δραστηριοποιούνται στις οδούς Λαζαράδων, Κρήτης, Καλυψούς, Ροδόπης, Νεάρχου και Μ. Καληνδέρη , ότι λόγω της διαρροής που προέκυψε στη συμβολή των οδών 11ης Οκτωβρίου και Κρήτης, δεν λειτουργεί προσωρινά η τηλεθέρμανση.

Η Δ.Ε.Υ.Α.Κ. φροντίζει ήδη για την αποκατάσταση της διαρροής, η οποία εκτιμάται πως θ’ αποκατασταθεί το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι, Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας.

Από την ΔΕΥΑΚ

3 σχόλια

  • Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και καθάρισαν οι της δευακ. Στην αποστολή των λογαριασμών μόνο είναι συνεπείς. Στην συντήρηση του δικτύου πετούσαν αετό όταν έπρεπε να το κάνουν.

  • Οι της ΔΕΥΑΚ ξέρουν μόνο να έχουν απαιτήσεις για παχυλούς μισθούς από εκεί και πέρα το τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση με τις διαροες κάθε μέρα η δικαιολογία κάνουμε το καλλίτεροι και τελος του χρόνου δεν θα λειτουργεί τιποτα .
    Και το καταπληκτικό θέλουν να κάνουν και επέκταση του δικτύου δεν κοιτάνε το χαλί στην πολι

  • Οι διοικούντες κατάφεραν να χρεοκοπήσουν μια μονοπωλιακή επιχείρηση και κανείς τους δεν υπέβαλε παραίτηση
    Μάλλον ακολουθούν την κομματική πειθαρχία που απαιτούν οι προϊστάμενοι τους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.