prwtoselida


       

Πτολεμαΐδα: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ παρουσιάζει την Παιδική διαδραστική παράσταση “Τα Χριστούγεννα του Γατόνου Φον Νιάου” για τους μικρούς φίλους της περιοχής μας

22 Δεκεμβρίου 2023
20:33

 

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΔΙΟ είναι έτοιμος να παρουσιάσει στο κοινό της περιοχής μας τη παιδική διαδραστική παράσταση Τα Χριστούγεννα του Γατόνου Φον Νιάου  . Πρόκειται για μια διασκευή βασισμένη στο γνωστό Χριστουγεννιάτικο παραμύθι  της Σοφίας Παράσχου σε σκηνοθεσία της Ελένης Μπαμπίλα.

Ένα τρυφερό παραμύθι για το θαύμα των Χριστουγέννων

Θα ακολουθήσουν οι παρακάτω παραστάσεις:

ΚΥΡΙΑΚΗ 24, ΤΕΤΑΡΤΗ 27, ΠΕΜΠΤΗ 28, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 & ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ στις 6.00 το απόγευμα.

Οι παραστάσεις θα δοθούν στον Αίθουσα Τέχνης του Βόρειου Πεδίου (Κ. Φούφα& Καλλιπόλεως γωνία – Πτολεμαΐδα) και οι κρατήσεις θέσεων γίνονται στα τηλέφωνα 2463505959 & 6985847716, απογευματινές ώρες.

 

 

Ο Πρόεδρος

Στράτος Ιορδανίδης

Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής

Κων/νος Μπαμπίλας

2 σχόλια

  • “ Ένα τρυφερό παραμύθι για το θαύμα των Χριστουγέννων . “

    Τι οξύμωρο σχήμα !!!
    “Τα Χριστούγεννα του Γατόνου Φον Νιάου” Δηλ. τιμώμενο πρόσωπο ο Γατόνος Φον Νιάου !!!!
    Επιφανειακὰ αστραφτερή, αλλὰ εσωτερικὰ κενὴ που παραπέμπει στη βρυκολακιασμένη Ευρώπη.

    Αντί Φάτνης εκφυλισμένα ψευτούγεννα !!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι