Kozan.gr: Ώρα 14:00: Τροχαίο ατύχημα στην είσοδο της Κοζάνης στο ύψος του σούπερ μάρκετ lidl (Φωτογραφίες)

23 Δεκεμβρίου 2023
14:40

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε, σήμερα Σάββατο 23/12, λίγο μετά τις 14.00,  στην είσοδο της Κοζάνης στο ύψος του σούπερ μάρκετ lidl.  Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozan.gr σημειώθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

15 σχόλια

  • Αυτά συμβαίνουν όταν μία τέτοια μέρα με τόση κίνηση , τα φανάρια δε δουλεύουν ! Υπάρχουν υπεύθυνοι γι αυτό που συνέβη και δεν είναι πρωτίστως οι εμπλεκόμενοι οδηγοί !

  • Φυσικά έχουν ευθύνη οι αρμόδιοι, αν όντως δεν λειτουργούν οι φωτεινοί σηματοδότες, ΑΛΛΑ οφείλουν οι οδηγοί σε αυτήν την περίπτωση να είναι πολύ πιο προσεκτικοί.

  • Ο κόμβος είναι πολύ επικίνδυνος διότι καταργήθηκε η αριστερή λωρίδα αναμονής για τα αυτοκινητα που κατευθυνονται προς το LIDL με αποτέλεσμα να κλείνουν την μια από τις δύο λωριδες ελευθερης κυκλοφοριας περιμένοντας να ανάψει πρασινο το φανάρι.

  • Το σημείο παρουσιάζει πολλά προβλήματα. Επειδή περνώ καθημερινά από εκεί επισημαίνω τα δύο σημαντικότερα. Πρώτα το γεγονός ότι τα οχήματα που εξέρχονται της πόλης αναπτύσσουν υψηλή ταχύτητα. Δεύτερο ότι τα οχήματα που εισέρχονται στην πόλη αναπτύσσουν υψηλή ταχύτητα με αποτέλεσμα όταν το φανάρι αναβοσβηνει με την πορτοκαλί ένδειξη. Όσοι κατευθύνονται προς το lidl να μην υπολογίζουν σωστά την απόσταση με κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος. Μια λύση θα ήταν να τοποθετηθεί ραντάρ της τροχαίας σε μόνιμη βάση.

    • Ότι έχει στενέψει επικίνδυνα το σημείο και όλος ο δρόμος μετά από τις ηλιθιότητες των ανεκδιηγητων παρεμβάσεων που ένα δρόμο-εισοδο απο εθνική οδό τον μετέτρεψαν σε πεζόδρομο δεν πειράζει εεε???

  • Κατάργησαν την λωρίδα που έστριβαν για Lidl και τώρα τα αυτοκίνητα περιμένουν σε μια από τις δύο λωρίδες που έφευγαν ευθεία. Ο δρόμος ουσιαστικά έχει μία λωρίδα. Ποιος φωστήρας μηχανικός το σκέφτηκε και ποιος το ενέκρινε;

  • Όλοι οι δρόμοι στην Ευρώπη φαρδαινουν,αυτός στένεψε τρεις φορές.
    Τον στενεψαν και έβαλαν όριο 40 οι φωστήρες!!!
    Στην πόλη πας με πενήντα,έξω απ’την πόλη με σαράντα.
    Να φύγει το λιντλ από κει να βρει άλλο κτίριο.

  • Ένας δρόμος που ήταν τέλειος μετά από δύο καταστροφικές παρεμβάσεις από από άσχετους έγινε επικίνδυνος!!!
    το πρώτο λάθος έγινε όταν κάνανε την διαχωριστική νησίδα…παρτέρι(!!!)χωρίς καμία πρόβλεψη για πεζούς γιατί άραγε κανείς δεν ξέρει!!!
    Μετά τους ήρθε να κάνουν πεζοδρόμια που χρειαζόταν αλλά χωρίς να χαλάσουν τις περιφράξεις και να αποζημιώσουν τους ιδιοκτήτες όπως έπρεπε να γίνει!!
    Αντ’αυτου πήραν μέρος του δρόμου που ήδη είχε στενέψει από την διαχωριστική νησίδα-παρτέρι(!!!)και κάνανε τον κουκο μπούφο μόνο και μόνο για να λένε ότι κάτι κάνουν όπως τις επικίνδυνες νησίδες στον δρόμο για Κρόκο !!!αϊ καλά κρασιά άχρηστοι!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.