kozan.gr: Mουσική φιλανθρωπική εκδήλωση, έπειτα από πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζανης και της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών,Τοπική Διοίκηση Κοζάνης πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Κοζάνης την Κυριακή 24/12 (Φωτογραφίες)

24 Δεκεμβρίου 2023
13:12
Κανένα σχόλιο


Πραγματοποιήθηκε σήμερα 24-12-2023 στην κεντρική πλατεία Κοζάνης με μεγάλη ανταπόκριση  μικρών και μεγάλων φίλων , μουσική φιλανθρωπική εκδήλωση με σκοπό την ενίσχυση των συλλόγων «Μακρυγιάννης» και «Μανώλη μαζί μπορούμε».

Οφείλουμε να αναφέρουμε την τεράστια προσφορά των δυο αυτών συλλόγων σε παιδιά της περιοχής μας με αυτοάνοσα νοσήματα και άλλες σοβαρές ασθένειες .

Η εκδήλωση υλοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κοζάνης και της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικών,Τοπική Διοίκηση Κοζάνης.

Η ευχή σου μετράει!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.