Η φωτιά του Πανεπιστημίου Δ. Μακεδονίας στο αγρόκτημα της Γεωπονικής

24 Δεκεμβρίου 2023
21:50
Κανένα σχόλιο

Στον όμορφο και γραφικό χώρο του Αγροκτήματος της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, άναψε τη φωτιά του το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας για το ξεχωριστό αυτό έθιμο της Φλώρινας.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής κ. Φωκίων Παπαθανασίου υποδέχτηκε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου κ. Θεοδουλίδη Θεόδωρο, ο οποίος και άναψε τη φωτιά. Στο άναμμα συμμετείχαν και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτήριος Βόσδου, ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βασίλειος Γιαννάκης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Χάτζιος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Φλώρινας κ. Κωνσταντίνος Ρόζας καθώς και το μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου κ. Γεώργιος Ιορδανίδης.

Οι Καθηγητές, το Διοικητικό – Τεχνικό Προσωπικό, οι φοιτητές και οι επισκέπτες δοκίμασαν τη ξεχωριστή φασολάδα με βιολογικά φασόλια από το αγρό της Σχολής καθώς και τα μπριζολάκια προβατίνας από την σπάνια φυλή προβάτου «Φλώρινας-Πελαγονίας» που διασώζει το τμήμα Γεωπονίας. Το γεύμα περιελάμβανε και άλλα εδέσματα καθώς και άφθονο κρασί.

Τα παιδιά δεν άργησαν να δώσουν το ρυθμό της βραδιάς και με κέφι και ζωντάνια παρέσυραν όλους στο χορό.

Ευχόμαστε πάντα να ανταμώνουμε όλο και περισσότεροι, να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες με αποφασιστικότητα και με διάθεση δημιουργική να πετυχαίνουμε τους ατομικούς και συλλογικούς στόχους προς όφελος της κοινωνίας και των επόμενων γενιών.

Χρόνια Πολλά με Υγεία και Ευτυχία

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.