kozan.gr: Σε ποιον “ανήκει” το όχημα που ήταν σταθμευμένο σε θέση ΑμεΑ επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στην Κοζάνη και τι λέει ο ίδιος στο kozan.gr για το αν ήταν νόμιμα σταθμευμένο

25 Δεκεμβρίου 2023
20:35

 

To kozan.gr λίγο μετά τις 19:00 δέχτηκε αναφορά από αναγνώστη του με τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Ασφαλώς, όπως κάνουμε πάντα, ερευνήσαμε κι αναζητήσαμε, αρχικά, σε ποιον “ανήκει” το όχημα και στη συνέχεια αν νομίμως ήταν σταθμευμένο στη συγκεκριμένη θέση, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου στην Κοζάνη. Το όχημα της φωτογραφίας “ανήκει” (εννοώντας για τις μετακινήσεις του) στο Σεβασµιώτατο Αρχιεπίσκοπο Ιόππης του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων κ. Δαµασκηνό (κατά κόσµον Αναστάσιο Γκαγκανιάρα, γεννημένος στη Βλάστη Εορδαίας). Σε τηλεφωνική επικοινωνία  o ίδιος ισχυρίστηκε ότι νομίμως το εν λόγω αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στη συγκεκριμένη θέση αφού είναι κι ο ίδιος ΑμεΑ καθώς αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στο πόδι.

kozan.gr

39 σχόλια

  • Είχε ειδική κάρτα ΑΜΕΑ; Αν όχι, κλήθηκε η τροχαία; Πήγε; Και τέλος, βγήκαν καλά αυτά τα bmw; Γιατί δεν βλέπω να κυκλοφορούν και πολλά. Εεεεεεεεε ρε έρμο πλήρωμα….

  • Αν το αυτοκινητο δεν ηταν απο καποιον μητροπολιτη,θα το εκανε ειδηση ο κυριος/α;φυσικα οχι και μαλιστα χωρις να γνωριζει οτι ηταν απο αμεα.Μονο και μονο για να δημιουργησει εντυπωσεις κατα του μητροπολιτη.Κριμα.

  • Δηλαδή ο καθένας μπορεί να επικαλεσθει ότι του πονάει ας πούμε το Αριστερό και άρα μπορεί να κάνει χρίσει της θέσης ΑΜΕΑ. Μέρες που είναι μία ευχή
    Γέροντα να σε ευλογισει ο κύριος να παρκάρεις σε θέση ΑΜΕΑ χωρίς να χρειάζεται να παρανομησεις

    • Οχι. Είναι πολύ συγκεκριμένες οι αναπηρίες που δικαιούσαι κάρτα στάθμευσης. Είμαι αμεα με κινητική αναπηρία και δε δικαιούμαι. Για το λόγο αυτό δεν παρκάρω σε θέσεις αμεα.

  • Γιατί κυριε αναγνώστη δεν πήρατε την τροχαία και στείλατε φωτογραφίες μήπως ήταν ποιο εύκολο και χωρίς μπελάδες;

  • Πράγματι είναι. Παρόλα αυτα επιτρέπει ο Κύριος και έρχεται από τα Ιεροσόλυμα και μας χαρίζει ουρανιες θείες λετουργιες στο μοναστηρι του Αγίου Παντελεήμονα στη Βλαστη.

  • Και εμένα όταν έχει υγρασία με πονάνε τα πόδια… πάλι καλά πού τουλάχιστον το όχημα πού τον κουβαλάει είναι ένα ταπεινό BMW

  • Απέναντι στο νόμο είμαστε όλοι ίσοι. Αν δεν έχει άδεια για να παρκάρει σε αναπηρική θέση, πρέπει να του πάρουν τις πινακίδες.

  • Δε γνωρίζω τι συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση, οπότε δεν μπορώ και να εκφέρω γνώμη, αλλά γενικώς έχουμε σε αυτή τη χώρα που παρκάρουν γενικώς όπως να ‘ναι και όπου να’ ναι.

  • όλες αυτές οι μητροπόλεις είναι τιμητικές,χωρίς
    πιστους,αλλά με αυτοκίνητα χιλιάδων αλόγων!
    το γαιδουρακι του Χριστου;μηδέν ίππων ή αλόγων!

    • Η συγκεκριμένη μητρόπολη, μπορεί να μην έχει πιστούς, όπως το εννοείς εσύ, ωστόσο έχει αμέτρητους πιστούς επισκέπτες, άρα αμέτρητα έσοδα. Αυτά.

  • Στη συγκεκριμένη θέση πάντα είναι πιασμένη από μη αμεα κι όλοι εξυπηρετούνται για λίγο στις γύρω δουλίτσες. Παντε κάθε μέρα και δείτε τί γίνεται. Όσο για την μάρκα ο συγκεκριμένος έκανε κι όλο τον Άγιο Παντελεήμονα Βλάστης. Δεν έγραψε κανένας ευχαριστίες κι επαίνους . Όταν κάποιος από θέση κάνει μεγάλα ταξίδια συνεχώς έχει ανάγκη κι από ανάλογο όχημα .

    • Οπότε με τη λογικαρα σου ,ελα μωρέ ο ενας,Έλα μωρέ ο άλλος κάτι δουλίτσες θα κάνω εδώ γύρω, δυο λεπτά θα κάνω(δηλαδή δέκα),τότε δεν σηκώνουμε και την μπάρα αυτή των ΑΜΕΑ και να τρέχουν οι δύστυχοι να βρουν πάρκιν. Όσο για το ξέπλυμα του δεσπότη, και ένα Φιατακι τη δουλειά την κάνει, βαλκανιε.Ο Αντώνιος Σιατίστης πώς τα κατάφερνε;

    • Η συγκεκριμένη όχι, ούτετα φορτηγά φορτωεκφορτωσης δεν την πιάνουν. Οι άλλες πιο κάτω από τη λέσχη αξιωματικών είναι συνεχώς γιατί οι Ελληναραδες θέλουμε να πάρουμε καφέ από το γνωστό μαγαζί. Βέβαια αυτό δε δικαιολογεί το συγκεκριμένο παρκάρισμα αν το όχημα δε διαθέτει την ειδική σήμανση.

  • Ο δημοσιογράφος αναδυκνυει το θέμα. Σε μια παραβαση του ΚΟΚ ειδοποιήτε η τροχαία επιβάλλεται το προστιμο στον οδηγό και λύνεται το θέμα

  • Λόγια λόγια και ιντερνετική φθορά δίχως λόγο. Υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί για αυτές τις καταστάσεις. Απευθύνομαι στο φωτογράφο της ιστορίας. Αντί να πατήσετε το πλήκτρο της φωτογραφικής στο κινητό σας μπορούσατε να πληκτρολογήσετε τον αριθμό 100. Τόσο απλά.

  • Αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα στο πόδι;;; και φαντάζομαι ότι του έχει χορηγηθεί ειδική κάρτα ΑΜΕΑ ώστε να δικαιολογεί την στάθμευση σε αυτή τη θέση!!! Ειδάλλως ψεύδεται

  • Δεν δίνουν έτσι κάρτα για ένα απλό πρόβλημα. Να πάρει μπαστούνι όπως όλοι όσοι έχουμε τέτοια θέματα και δεν μας βγάζουν κάρτα.

  • Αιδώς Αργείοι. Και πρόβλημα να έχει ο Μητροπολίτης στο πόδι, ο οδηγός του δεν το έχει.Άν το είχε δεν θα ήταν οδηγός.Ας πάρκαρε αλλού και ας πήγαινε να πάρει τον Μητροπολίτη όπου βρισκόταν.Όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες.Τέτοιες συμπεριφορές και άλλες παρόμοιες διώχνουν τον κόσμο από την εκκλησία.Εν τω μεταξύ το αμάξι ήταν ήδη από τις 2 το μεσημέρι στο σημείο ως τις 7.

  • Τηλεκανιβαλοι.. φαγωθειτε μεταξυ σας! Ο καθενας δικαστης χωρις να ειναι παρον. Αλλος μιλαει για οδηγο, αλλος για σημα, αλλος για ιφιοκτησια οχηματος.. εγω λεω οτι ουτε οδηγος υπηρχε κ το οχημα νοικιασμένο.. Να αξιωσουμε πρωτα θεσεις σταθμευσης απο τους Δημους, που στεναζουν τα μαγαζια κ οι πολιτες-παρκαρουμε 2χλμ μακρυα απ το κεντρο κ δεν ειμαστε ολοι αμεα αλλα ουτε κ στην καλυτερη κατασταση για να περπατησουμε τοσο για να κανουμε δουλειες ερχομενοι στην πολη. Επειτα κραζουμε.. Τα mini-bus που υπηρχαν καπου καποτε; που πηγαν;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.