Συγχαρητήρια Επιστολή για τους νέους Αντιπεριφερειάρχες, μέλη του ΤΕΕ/ΤΔΜ

28 Δεκεμβρίου 2023
10:05

Μετά την γνωστοποίηση του νέου Περιφερειάρχη, κου Αμανατίδη Γεώργιου, της κατανομής αρμοδιοτήτων στους Περιφερειακούς Συμβούλους της παράταξής του, εκφράζουμε με την παρούσα επιστολή τα θερμά μας συγχαρητήρια στους συναδέλφους Μηχανικούς και μέλη του ΤΕΕ/ΤΔΜ για την τοποθέτησή τους σε θέσεις Αντιπεριφερειαρχών.

Ευχόμαστε από καρδιάς, στους συναδέλφους:

  1. κ. Τσακνάκη Ιωάννη, Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Γρεβενών
  2. κ. Γκοβεδάρο Χαρίσιο, Αντιπεριφερειάρχη Τεχνικών Υπηρεσιών
  3. κ. Λυσσαρίδη Νικόλαο, Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών

καλή, επιτυχημένη και δημιουργική θητεία, με δύναμη και υγεία.

Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά για το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας να τοποθετούνται μέλη του σε θέσεις ευθύνης και ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και είμαστε βέβαιοι ότι θα ανταποκριθούν επάξια στα καθήκοντά τους.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ

Κιάνας Μεν. Στέργιος

8 σχόλια

  • Αχ τι καλο παιδι αυτος ο Κιανας. Ευχομαστε οι νεοι Αντιπεριφερειαρχες να μην του μοιάσουν καθολου….
    Εμεις να ευχηθούμε καλες δουλειές στην επιστροφη του στο επάγγελμα…

  • Κιάνα κόψε τα κασμέρια αργούν οι απόκριες. Πολιτιστικό σύλλογο το έχεις κάνει το ΤΕΕ. Δεν συνεχάρηκες το Λυσσαριδη όσα χρόνια ήσασταν μαζί στην Περιφέρεια και τον συγχαίρεις τώρα? Αστειότητες

  • Κιάνα μην τους ακούς. Προχώρα ακάθεκτος. Μπορείς. Μπορείς για όλα, για Πρόεδρος ΤΕΕ, για Δήμαρχος, για Βουλευτης ,για Περιφερειάρχης, για Κεντρικός Τραπεζίτης. Για όλα έχεις μιλήσει εκτός από το τελευταίο που θα ήσουν ο καλύτερος!! Άντε να σοβαρευτούμε λίγο με τον κύριο τίποτα της Δυτικής Μακεδονίας. Κύριος υπαίτιος για την ήττα Κασαπίδη.

  • Ο Κιάνας θέλει να μας πείσει ότι είναι υπεράνω μπας και ξαναβγεί στο ΤΕΕ αλλά δεν κατάλαβε ακόμα πως δεν τον θέλει πια κανείς.

  • Τι πικροχολα σχόλια για τον Κιανα!! Μήπως γιατί όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια;;; Πρώτος βγήκε από όλους στο Ν.Κοζανης στις τελευταίες Περιφερειακές εκλογές! Γιατί τον μεμφεστε;;;; Γιατί είναι παλικάρι με ήθος και αρχές;;;;; Επειδή έδειξε ανωτερότητα και συγχαρηκε τους νικητές των εκλογών;; Δεν είναι εχθροί!!! Ήταν απλά αντίπαλοι. Αλλά εσείς είστε ποτισμενοι με μίσος και δηλητήριο!! Χρονιαρες μέρες.!! Εύχομαι την καινούργια χρονιά να γίνετε καλύτεροι άνθρωποι!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.