kozan.gr: H κεντρική πλατεία Κοζάνης, από ψηλά, με τα φαναράκια των ευχών στον ουρανό της πόλης (Φωτογραφία)

28 Δεκεμβρίου 2023
19:53

H κεντρική πλατεία Κοζάνης, από ψηλά, με τα φαναράκια των ευχών στον ουρανό της πόλης. Τη φωτογραφία δημοσίευσε ο Apostolis Pavlos

 

18 σχόλια

  • Καλά αυτά τα φαναράκια,αλλά η ανευθυνότητα στο μέγιστο,τον κίνδυνο να πάρει φωτιά το οτιδήποτε,δεν το σκέφτηκε κανένας;;
    Στο Βόλο ,στην ανάλογη εκδήλωση,πήρε φωτιά ένα σκάφος.

  • Πολύ επικίνδυνο ξενόφερτο έθιμο από Κίνα. Είναι για λίμνες και ποτάμια, όχι για πλατείες σε αστικό περιβάλλον.Δε μπορώ να καταλάβω σε τι εξυπηρετεί η εμμονή του Δήμου. Κόντεψαν να πάρουν φωτιά τα δέντρα της πλατείας από τα καμένα φαναράκια. Ορισμένα μάλιστα προσγειώθηκαν σε μπαλκόνια και από τύχη γλιτώσαμε τα χειρότερα.

  • Με τα ίδια λεφτά αγοράζετε μπαλόνια με ήλιον, μαζεύεστε μέρα με το φως του ήλιου που έχει και ζεστούλα και δεν κινδυνεύετε να βάλετε φωτιά. Τρανή δουλειά. Ο κάθε πικραμένος αγοράζει φαναράκια και πετάει στον ουρανό. Θέμα χρόνου να γίνει το κακό. Ανεύθυνοι.

  • Υπεροχα!Υπεροχα!Θαυμασιο!Ενα Κινεζικο εθιμο,που χανεται στα βαθη των αιωνων και που μαλλον και οι προγονοι Κοζανιτες το ειχαν ξεχαςσει στην Αλβανια και τωρα στην τελευταια μερα της θητειας του ο δημος το κρατουσε για εκπληξη μιας και εχει γινει θεσμος για τα πολιτισμικα της πολης.ΜΠΡΑΒΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!Αυτο μαλιστα ειναι προοδος οχι τα ιδια και τα ιδια με τα μπρε-μπρε-μπρε.Μπραβο; ΔΗΜΑΡΧΑΡΑ!!!

      • Φαινεται πως δε σε κοβει και πολυ,γιατι αν ειχες ανεβασμενο iQ θα καταλαβαινες το νοημα του σχολιου,αλλα μαλλον εισαι για τα καρναβαλια πολυ καλος.

        • Και τι σχέση έχεις εσύ με το IQ; Δεν βγάζει άκρη ο κόσμος με το γραπτό λόγο που χρησιμοποιείς, διπλές λέξεις, προσβλητικες εκφράσεις σε θεσμούς και καταγωγες, παιδικές λέξεις, για κλάματα και μιλάς για IQ. Άστο καλύτερα.

  • Το δέντρο, έξω από το αρχοντικό του βουρκα γέμισε με φαναράκια!! Ποιος θα τα μαζέψει? Αυτοί που τα πέταξαν? Οι υπαλλήλου καθαριότητας (που δεν φταίνε σε τίποτα) ή ο δήμαρχος και το επιτελείο του???

  • Έξω στο αρχοντικό του Βουρκα, το δέντρο είναι γεμάτο από φαναράκια. Ποιος θα τα κατεβάσει, λογικά αυτοί που τα άναψαν

  • Ο ‘συντονιστής’ της εκδήλωσης άκυρος και άλαλος. Η πυροσβεστική ήρθε 1 ώρα αφού ξεκίνησαν τα φαναράκια και ήδη είχαν προσγειωθεί στα κλαδιά των δέντρων. Δεν το απόλαυσα καθόλου και έφυγα με ένα αίσθημα τρόμου και αγωνίας. Ένα φαναράκι προσγειώθηκε στο κεφαλάκι ενός μωρού, μύριζε καπνίλα…τί άλλα να περιγράψω…. κάκιστη επιλογή το κέντρο της πόλης…. Think big gentlemen!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.