Η Διοίκηση του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου Κοζάνης, δεδομένης της αύξησης κρουσμάτων COVID-19 στην κοινότητα αλλά και άλλων ιώσεων, ενημερώνει εκ νέου σχετικά με τις προϋποθέσεις εισόδου

29 Δεκεμβρίου 2023
10:40

Η Διοίκηση του “Μαμάτσειου” Νοσοκομείου Κοζάνης, δεδομένης της αύξησης κρουσμάτων COVID-19 στην κοινότητα αλλά και άλλων ιώσεων, ενημερώνει εκ νέου σχετικά με τις προϋποθέσεις εισόδου των επισκεπτών και συνοδών νοσηλευόμενων ασθενών:

  • Απαραίτητη η χρήση μάσκας εντός των χώρων του Νοσοκομείου. 
  • Το επισκεπτήριο επιτρέπεται στο ελάχιστο δυνατό, από 3μμ έως 5μμ και όχι πέραν της μισής ώρας. Οι  επισκέπτες και οι  συνοδοί απαιτείται να έχουν ελεγχθεί για COVID (rapid test), με υποχρέωση  επίδειξής του πριν την είσοδο στο Νοσοκομείο.
  • Απαγορεύεται η είσοδος στους επισκέπτες που εμφανίζουν συμπτώματα λοίμωξης του Αναπνευστικού.
  • Ειδικώς για ασθενείς που δεν δύνανται να αυτοεξυπηρετηθούν επιτρέπεται ένας (1) συνοδός με έγγραφη άδεια από το θεράποντα ιατρό. Εξαιρετικά για τους παιδιατρικούς ασθενείς επιτρέπονται έως δύο (2) συνοδοί.
  • Οι ασθενείς και οι συνοδοί αυτών (ένας συνοδός  ανά ασθενή), που προσέρχονται για εξέταση εκτάκτως στο Τ.Ε.Π., δεν υπόκεινται σε διαγνωστικό έλεγχο για COVID.

 

Χρόνια Πολλά με Υγεία σε όλους!

 

 

Εκ της Διοικήσεως

8 σχόλια

  • Χαχαχα αντε καλή αρχή δυστυχώς είμαστε η μόνη χώρα που συνεχίζουμε αυτό το θέατρο. Σε άλλες χώρες γίνονται έρευνες για τους θανάτους εδώ ο κόσμος γυρνάει με μάσκες είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Βλέπεις σε άλλα κρατη δεν θέλουν το καλό των πολιτών τους μόνοι οι δικοί μας πολιτικοί μας αγαπάνε.

  • Πολύ ορθά πράττει η Διοίκηση και άργησε…
    Θέλω να κάνω ένα σχόλιο αν και δεν είναι επι του θέματος. σας παρακαλώ όμως να δημοσιευθεί.Αυτές τις μέρες συνηθίζεται απο το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου να προσφέρεται μια φιάλη κρασί σε όλους τους εργαζομένους. πρίν ενα μήνα κάποια μελη του σωματείου αποχώρησαν εκφράζοντας έτσι την δισαρέσκεια προς το σωματείο για αποφάσεις που πήρε μόνο του χωρίς την ενημέρωση του προσωπικού του νοσοκομείου. και φτάνουμε στο σήμερα. όσοι αποχώρησαν τον νοέμβριο δεν θα πάρουν κρασί σήμερα. πόσο αστεία πράγματα. μα πόσο αστεία. 11 μήνες όμως οι κρατήσεις απο τον μισθό τους έγιναν κανονικά. δεν είναι το κρασί άλλωστε είναι ενα φθηνό κρασί. είναι η ” εκδίκηση ” των κυρίων και κυριών του σωματείου.αν νομίζουν ότι είναι συμπεριφορά αυτή εμείς θα τους ευχηθούμε χρόνια πολλά και καλή χρονιά.

  • καποια προτροπη για υγεινο τροπο ζωης;
    για διατροφη;
    για αλλους παραγοντες προληψης;

    για ενισχυση του ανοσοποιητικου συστηματος;

  • Μπραβο στη διοικηση!!!και το επισκεπτηριο 10 λεπτα, δε χρειαζεται παραπανω ,γιατι ενοχλουνται και οι αλλοι ασθενεις του ιδιου θαλαμου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.