kozan.gr: “Ξέσπασμα”, χωρίς αντίκρισμα, στην τελευταία συνεδρίαση του έτους, για την απερχόμενη Αντιδήμαρχο Οικονομικών Ε. Κοϋμτζίδου – Οι δημότες της Κοζάνης “μίλησαν” στις πρόσφατες εκλογές κι αποδοκίμασαν τη σημερινή Δημοτική Αρχή όσο κι αν η ίδια υποστηρίζει πως καμία δημοτική αρχή δεν πέτυχε διαχρονικά όσα πέτυχε στη δική της θητεία η Δημοτική Αρχή Μαλούτα (Βίντεο)

29 Δεκεμβρίου 2023
15:14

“Καμία δημοτική αρχή δεν πέτυχε διαχρονικά όσα πέτυχε στη δική της θητεία η Δημοτική Αρχή Μαλούτα”, ανέφερε, υπό μορφή “ξεσπάσματος”, στην τελευταία συνεδρίαση του έτους για το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης και συγκεκριμένα στη συζήτηση του Τεχνικού Προγράμματος η απερχόμενη Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ε. Κοϋμτζίδου. Ως φαίνεται κάποιοι/ες ακόμη δε συνειδητοποίησαν το πρόσφατο συντριπτικό εκλογικό αποτέλεσμα εις βάρος τους. Η κα. Ε. Κοϋμτζίδου ενοχλείται απ’ όσους αμφισβητούν το έργο της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής και θα συνεχίσει, μάλλον, να το κάνει, όμως, πλέον, από εκεί που την κατέταξαν, με την ετυμηγορία τους, οι πολίτες, δηλαδή από τα έδρανα της αντιπολίτευσης. Καλό κουράγιο!

28 σχόλια

  • Κ.Κ.Γραψε μας ενα εργο δικο σου η του δημου για να καταλαβουμε,εκτος απο την πρασινη πολη του 30 που το εχουμε καταλαβει ολοι.

  • Δυστυχώς ήταν μια πολλή κακή δημοτική αρχή και οι πολίτες της πόλης αποφάσισαν να μην ανανεώσουν την εμπιστοσύνη τους
    Μάλλον η αυτοκριτική τους θα πρέπει να γίνεται λαμβάνοντας υπ όψη ολσ τα δεδομένα και οχι εκείνα που μόνο μας αρεσουν

  • δεν καταλάβατε τίποτα ή μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε παίρνατε μια χαρά τους μισθούς σας και βυθίσατε την κοζάνη στην άγνοια στην απομόνωση και στην ανεργία

  • Και για αποχαιρετιστηριο:Την Κοζανη την καταντησατε 48η δηλ.τελευταια πρωτευουσα νομου ως η χειροτερη πολη της Ελλαδας.Αυτο ειναι το μεγαλο σας εργο.Δοξαστε τους.

  • Αν ήταν σοβαρή η κυρία Κουιμτζίδου θα μας παρέθετε και προεκλογικά το πρόγραμμά της αλλά και τον απολογισμό των υπηρεσιών που διοίκησε και το έργο το οποίο εκπόνησε.
    Από λόγια του αέρα και δηλώσεις έπαρσης και ατομικής περηφάνειας χορτάσαμε γλυκιά μου.

  • Κολυμβητήριο κλειστό, Χριστούγεννα 5 χρόνια με ένα καρουζέλ και κάτι πόνυ, καταστροφή περιβάλλοντος για χάρη εταιρειών φωτοβολταϊκών , πλατεία Λασσάνη σκάφτηκε λίγο πριν τις εκλογές απλά για να σκεφτεί, αποτυχία στην διαχείριση των αδέσποτων και πολλά πολλά ακόμη που γύρισαν την Κοζάνη 30 χρόνια πίσω και αντί για συγνώμη ακούμε πράγματα που δεν είναι σοβαρά για να το πω όσο γίνεται πιο ευγενικά.

  • Αχ βρε Ελπίδα είσαι στην κοσμάρα σου.Εσύ προσωπικά δεν έκανες τίποτα άλλο από το να βγάζεις φωτογραφίες. Καλό είναι να σιωπήσεις…

  • Η πιο άχρηστη και ανίκανη δημοτική αρχή που πέρασα που 35 χρόνια δεν έκανε τίποτα αφήνει μια πόλη μπάχαλο στο μαύρο τής το χάλι

  • Τα πεζοδρόμια τα έχετε δει ??

    Θέλω να πάρει ο δήμαρχος ένα καρότσι και να περπατήσει στα πεζοδρόμια της Κοζάνης

  • Ε ναι,έκανε μεγάλο έργο,η δημοτική αρχή!!!τοσο μεγάλο που,εχασε….από το τιποτα!!!!μονο αυτή η δημοτική αρχή,θα μπορούσε,όχι να χάσει….αλλα να συντριβεί από τον κοκαλιάρη….και αντί,να σιωπήσουν,μας κουνούν και το δάχτυλο!!!!

  • Καμία περίοδος δεν είναι εύκολη κ. Πρώην Αντιδημαρχίνα! Δυστυχώς οι ενεργειακές αναβαθμίσεις έπρεπε να έχουν γίνει τουλάχιστον 10 χρονια πριν! Ακούστηκε το όνομα του Δήμου στην Ευρώπη και; Αλλάξατε την καθημερινότητα των πολιτών προς το καλύτερο; Μας πρήξατε με τον κλιματική ουδετερότητα και νομίζατε ότι κάνετε το πιο φαραωνικό έργο όλων των εποχών! Αυτά είναι τα αυτονόητα που πρέπει να γίνονται και φαίνεται ότι εσείς μέχρι εκεί μπορούσατε να φτάσετε! Δεν έχετε να προσφέρετε κάτι παραπάνω! Ήρθε ο καιρός να ηρεμήσετε λίγο και να δείτε τα πράγματα με διαφορετική οπτική, φαίνεται στα πρόσωπα σας η κακία και το μίσος που τρέφεται για τους συνανθρώπους μη πολιτικά προσκείμενους μαζί σας! Αυτά δείχνετε στον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.