prwtoselida


       

kozan.gr: Αντάλλαξαν ευχές κι έκοψαν τη βασιλόπιτα στο Δημαρχείο Κοζάνης με νέο Δήμαρχο τον Γιάννη Κοκκαλιάρη – Η σημερινή δεξίωση, 1η του έτους, με τα νέα πρόσωπα της Δημοτικής Αρχής (Βίντεο 7′ & 20 Φωτογραφίες)

1 Ιανουαρίου 2024
10:54

 

Αντάλλαξαν ευχές κι έκοψαν τη βασιλόπιτα στο Δημαρχείο Κοζάνης με νέο Δήμαρχο τον Γιάννη Κοκκαλιάρη. Η σημερινή δεξίωση, 1η του έτους, με τα νέα πρόσωπα της Δημοτικής Αρχής.




17 σχόλια

  • Χρονια πολλα και καλη θητεια στο δημαρχο και το δ.σ.Δημαρχε,απο σημερα κανε το πρωτο εργο χωρις χρηματα επιτελους ΑΝΟΙΞΕ τη μπαρα στο δρομο του ΟΣΕ,που την κλειδωνουν γιατι λεει ενοχλουνται καποιοι απο τα μηχανακια.Αν ειναι δυνατον.

  • Άιντε κόψατε και πίτα…Για αντιδημάρχους εν τω μεταξύ ούτε κουβέντα … Λες και δεν θέλετε να αναλάβετε υπηρεσία…Το ξέρουμε ότι στο μυαλό σας είναι μια και μόνο ερώτηση….Και τώρα τι κάνουμε????

    • Βιάζεσαι! Κάποιοι 4 χρόνια δεν πάτησαν καν στο γραφείο τους! Και όταν τους ρωτούσαν δεν ήξεραν καν ποιά είναι η αρμοδιότητα τους!

  • Σταμάτηστε βρε σαλιαρηδες πρώτη μέρα του χρόνου βγάλατε τη χολή σας!!!
    Ευχηθείτε καλή χρόνια και δώστε μισή ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να προσπαθήσουν για κάτι νέο κάτι διαφορετικο κάτι καλύτερο!!!
    Έχετε πέντε χρόνια μπροστα σας για να βγάλετε και πάλι τη χολή σας από τους καναπέδες που κάθεστε!
    Αφήστε μια μέρα να περάσει και ξαναμιλατε από αύριο!!
    Αμάν πια με ορισμένους!!
    Κολλημένοι στα ίδια και στα ίδια!!!
    Ο κόσμος τους έβγαλε δεν βγήκανε από μόνοι τους!
    Σεβαστείτε τουλάχιστον αυτό!

  • ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΒΑΡΕΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.

  • Χρόνια πολλά καλή χρονιά ….. Πρώτη φορά έχουμε έναν γοητευτικό άνδρα για δήμαρχο στην Κοζάνη….Εγώ ειμαι μαζί σου δήμαρχε άξιος σε όλα σου!!!!!!!

  • Πολύ ξυδάκι εκεί στα γραφεία….γιατί άραγε; Σας ξεβόλεψαν από το μισθουλάκο σας μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει με μηδενικό έργο και κάτι εκδηλώσεις κλούμπε για στάχτη στα μάτια;

  • Καλή χρονιά! Με όλα τα καλά του Θεού!
    Δήμαρχε, με την υπέροχη οικογένειά σου εύχομαι ότι καλύτερο. Καλή θητεία!

  • Α…Το δίκαιο πρέπει να υπερέχει.Δεν μπορούμε να κρίνουμε κάποιον την πρώτη ημέρα δημαρχίας.Ο Γιάννης είναι φιλαράκι αλλά αν αδιαφορεί για τον τόπο τότε σαφώς και θα κριθεί πολιτικά.Αλλά προς το παρόν μόλις μπήκε ο άνθρωπος άρα Καλή Χρονιά και καλή θητεία.Μην είστε κακοί πριν δείτε τι θα πράξει.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Μείνετε συντονισμένοι